18 Ekim 2016 Salı

Digitalzone’16 Dijital Pazarlama Konferansı

Cekingen | 14:42 | Yorum Yok
Ülkemizde SEO kelimesi geçirildiği anlarda akıllara ilk gelen firma olan ZEO, yıllardır düzenli olarak yaptığı SEOzone isimli konferanslarını, artık Digitalzone olarak yapmaya hazırlanıyor. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi, yine onlarca uzmanı barındıracak olan bu etkinlikte, en merak edilen konuk ise Rand Fishkin. Fishkin, gün içerisinde binlerce kişinin okumakta olduğu MOZ.com sitesinin kurucusudur. Yıllardır internet piyasalarında etkin bir şekilde rol alan uzman, sadece yaptığı SEO çalışmaları ve başarıları ile değil, onun hayatını örnek alan hayranlarına da hayata yönelik birçok ders niteliğinde paylaşımlarda bulunmaktadır. Kendisinin yazmış olduğu birçok makaleye baktığımız zaman, hayranlarının çok para kazanmak yerine sadece sevdikleri bir sektörde ilerlemeleri gerektiğini her zaman savunmuştur. Blog yazarlarının yakından takip ettiği Rand Fishkin, Digitalzone etkinliğinde sizler ile buluşacak ve Google güncellemeleri ile Google’ı anlama konularında sizlere faydalı bilgiler sunacaktır.
Rand Fishkin, sahip olduğu bu şöhretin yanında, sadece faydalı olmayı amaç edinmiş kişilerden birisidir. SEO ile ilgilenen kişilere yaptığı nasihatler ve verdiği somut örnekler ile çok faydalı olmaktadır. Bu etkinliklerdeki en büyük önem, az önce de söylediğimiz gibi, uygulamalı bir şekilde konferans yapılıyor olmasıdır. Sadece Rand Fishkin değil, birçok uzmanın yer alacağı etkinlikte, uzmanların SEO analizleri ve anlık olarak yapacakları SEO çalışmaları sizlere gösterilecektir.
21 – 22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan bu konferansa katılan kişiler, hem etkili SEO yöntemlerini anlayacak hem de öğrendikleri yöntemler ile kendi internet sitelerini Google aramalarında en üst sıralara çıkarabilecekler. Günümüzde olduğu gibi geleceğin de en parlak sektörü olarak görünen internet ortamında, hem içerik pazarlaması hem de e-ticaret yapılabilmesi amacıyla, SEO çalışmalarının önemi defalarca kez ispatlanmıştır. Bundan dolayı, internet sitesi sahibi olan ya da SEO konularında meraklı olan kişilerin kesinlikle bu konferanstaki yerlerini ayırmaları gerekmektedir. İki farklı oturumda gerçekleştirilecek konferans Şişli’de Radisson Blue Hotel’de düzenlenmektedir. Konferans hakkında detaylı bilgi almak, diğer uzman konukları öğrenmek ve katılım şartlarını nasıl tamamlamanız gerektiğini öğrenmek için, ZEO işletmesinin resmi internet sitesini inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder