9 Eylül 2016 Cuma

Kurban Bayramında TAV Passport Hızlı Geçiş ile Beklemeden Seyahat Edin

Cekingen | 12:10 | Yorum Yok
Ulaşım kültürünün dünya çapında değişiminin izlerini ülkemizde de görebilmek mümkün. Önceki dönemlerde otobüslerdir en yoğun kullanılan ulaşım araçları idi. Şehirler arası yolculuklarda otobüslerin tercih edilmesi birbirleriyle rekabet halinde olan pek çok otobüs firmasını doğurdu. Daha da geriye gidersek tren yolculuğunun revaçta olduğunu söyleyebiliriz. Ancak günümüzde ise büyük bir çoğunluk seyahatlerini uçak ile yapmaya başladı. Peki neden? Çünkü uçak ile ulaşım hem çok hızlı hem de diğerlerine göre çok daha güvenli.

Ülkemizde hava limanlarının giderek artması ve rekabet halinde olan havayolu firmalarının sebebiyle uçak biletlerinin ucuzlaması ulaşımın uçak ile yapılma oranını hızla artırdı. Artık birçok kişi sadece yurtdışı değil yurtiçi seyahatlerini de uçak ile yapıyor. Önümüzdeki yıllarda havalimanlarının sayısının artması ile uçak kullanımı daha da hızlanacak. Uçak kullanım oranının özellikle bayram tatili gibi özel günlerde çok daha fazla olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Aynı durum yaz tatillerinde ve hafta sonlarında da geçerli.


Her ne kadar havalimanlarının sayısı gün geçtikçe artsa da bayramlar ve tatil sezonlarında yoğunluktan dolayı kimi zaman uçuş kaçıranlarımız olabiliyor. Daha havalimanı kapısında başlayan kuyruk, kontrol noktalarına vardığınızda çok daha fazla uzamış oluyor. Belli dönemlerde havalimanlarında oluşan bu yoğunluktan etkilenmeden uçuşunuza rahatlıkla yetişme imkanı sağlayan bir ayrıcalık olduğunu biliyor muydunuz? Bu ayrıcalığın adı: TAV Passport Hızlı Geçiş.
Ülkemizin en büyük 3 havalimanında belirlenen 5 noktada verdiği hizmet ile vakit kaybetmeden hızlı geçiş yapabileceksiniz. Merak edenler için hızlı geçiş noktalarını belirtmek istiyorum:
• Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde (“Terminal Binası”) belirlenenE-1 kapısı ve Pasaport noktalarından (Dış gidiş),

• İstanbul Atatürk Havalimanı dış geliş,
• İstanbul Atatürk Havalimanı iç hatlar güvenlik noktası,
• Ankara iç hat güvenlik noktası,
• İzmir iç hat güvenlik noktası.

İşte yukarı belirttiğim alanlardan havalimanlarının yoğunluğundan etkilenmeden hızlı yapmanız mümkün. Önümüz Kurban Bayramı. TAV’ın bu muhteşem hizmetinden yararlanmak için geç kalmayın.

Ayrıca size güzel bir haberim daha var. CEPTETEB kullanıcıları TAV Passport Hızlı Geçiş özelliğinden ücretsiz bir şekilde yararlanıyor. CEPTETEB’liyseniz bu hizmetten hemen yararlanın. Değilseniz de CEPTETEB’e üye olmak için geç kalmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder