12 Şubat 2016 Cuma

Sevgililer Gününde Uçmayan Çift Kalmasın

Cekingen | 14:50 | Yorum Yok


Sevgililer gününün yaklaşması ile beraber sevgilinize alacağınız hediye için araştırmaya çoktan başlamışsınızdır.Hemen hemen hepimiz alacağımız hediyenin uzun yıllar hatırlanmasını isteriz. Maddi değerden çok manevi değeri olan hediyeler herkes için çok daha makbuldür. Bu sene bir değişiklik yapın ve sevgilinize tatil hediye edin derim. Baş başa geçirilecek sevgililer günü tatili pek çok hediyeden daha özel ve unutulmaz olur. Bu sene sevgililer gününün hafta sonuna yani izin gününe denk gelmesi çiftler için oldukça avantaj sağlayacak. Böylelikle planlanan tatili gerçekleştirmek için yıllık izin kullanmanıza gerek kalmayacaktı. Tatil için gidilecek olan yer belirlendikten sonra yapılması gereken diğer bir şey ise ucuz uçak bileti bulabilmektir.

Özel dönemlerde havayolu şirketlerinin düzenlediği kampanyaları takip ederek dilediğiniz şehre kendiniz ve sevgiliniz için hesaplı uçak bileti fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca kredi kartına taksit kampanyasından yararlanarak aldığınız uçak biletini bütçenizi zorlamadan ufak taksitlerle rahatlıkla ödeyebilirsiniz.

Sevgililer gününü sevdiği insan ile birlikte başka bir şehirde tatil yaparak geçirmek sanıldığı kadar bütçeyi zorlayan bir hediye olmayacaktır. Uçak biletinizi alır almaz online otel rezervasyonu yapabileceğiniz sitelerden hem bütçenize hem de tarzınıza uygun yüzlerce otel arasından birini seçerek konaklama adımını da rahatlıkla yapabilirsiniz. Çok şükür ki teknolojinin geldiği son noktada tüm bu işlemleri yerinizden kalkmadan yapabilmek mümkün.
Bu kadar avantaj biraraya gelmişken ve hala bir sevgililer günü planınız yoksa hiç vakit kaybetmeden gideceğiniz şehri belirleyere kendinize ve sevgilinize küçük bir tatil kaçamağı armağan ederek kendinizi şımartmayı deneyin...

0 yorum:

Yorum Gönder