4 Şubat 2016 Perşembe

İngiltere’de Yeni Bir Hayata Merhaba Demek

Cekingen | 23:31 | Yorum Yok


Son yıllarda yaşana küresel ekonomik kriz, diğer ülkelerden yatırımcı çekmek isteyen ülkelerin ekmeğine yağ sürdü. Bu noktadan hareketle ABD, Portekiz, İspanya, İngiltere, Avusturalya ve Kanada başta olmak üzere pek çok ülke, iş adamlarına ve yatırımcılara vize muafiyetinden vatandaşlık hakkına kadar çeşitli olanaklar sunmaya başladı.

Küresel ekonomik krizin ekonomik düzenlerini bozduğu ülkeler, kendi sınırları dahilinde gayrimenkul yatırımı yapan, bankalarda mevduat tutan, istihdam yaratan kısacası sermaye getiren yabancı yatırımcılara vergi avantajından başlayıp vatandaşlığa kadar uzanan fırsatların kapısını ardına kadar açıyor. Ancak, vatandaşlık hakkı için bekleme süreleri ülkelerin gelişmişlik düzeylerine göre değişiklik gösteriyor.

Vatandaşlık hakkına yeşil ışık yakan ülkelerden biri olan İngiltere ise, Ankara Anlaşması sayesinde 5 yıllık bir süreç sonucunda İngiliz vatandaşlığına kabul ediyor.Ankara Antlaşması başvurusu, diğer vize programlarına nispeten daha düşük bütçeli yatırım ile İngiltere’ye yerleşmek isteyen yatırımcılar için biçilmiş kaftandır.

Ankara Antlaşması başvurusunda yatırım yapacak olmanız, dil bilginiz, iş deneyiminiz şüphesiz çok önemlidir. Ancak, bütün kriterleri sağlıyor olsanız dahi, Ankara Antlaşması başvurusunda profesyonelce hazırlanmamış bir dosya ile başvuru yaptığınız takdirde, ilk seferde sonuç alma ihtimaliniz yok denecek kadar azdır.

Kendi hayatınızla ilgili atacağınız bu önemli adımda vatandaşlık hakkını elde edinceye kadar geçecek olan tüm başvuru süresince profesyonel bir danışmanlık hizmeti almanız başvurunuza ilk seferde olumlu sonuç almanıza yardımcı olacaktır. Başvurunuzun kabul edilmesinden sonraki süreçte yani kuracağınız yeni iş ile ilgili her türlü yönetim danışmanlığı ihtiyacınızı karşılayabilecek tecrübeli bir danışmanlık firması ile çalışmanız İngiltere’deki yeni hayatınıza bir adım önde başlamanızı sağlayacaktır.

Avrupa’nın en sağlam ekonomilerinden birine sahip İngiltere’de kendinize ve tüm ailenize İngiltere’deki eğitim ve sağlık sisteminden diğer İngiliz vatandaşları gibi ücretsiz olarak faydalanabilme hakkını kazandırmak için Ankara Antlaşması başvurusu yaparak ilk adımı atmanız gerekiyor.







0 yorum:

Yorum Gönder