7 Temmuz 2014 Pazartesi

Yalispor.com.tr

Beşparasız - Ayşegül | 16:18 | Yorum Yok

Bazen kilo vermek için uygulanan diyetler tek başına yararlı olamamaktadırlar. Bu durumun bir sonucu olarak da diyetle birlikte sporun da icrasının gerektiği durumlar bulunmaktadır. Bugün pek çok spor aleti spor ürünleri satan mağazalarda satılmaktadır. Bu aletlerin bir kısmı kalori yakma ve kilo verme için kullanılırken bir kısmı da vücudu şekillendirmek ve kas miktarını artırmak için kullanılmaktadır. Bu sebeple kullanacağınız spor aletinin seçiminde dikkatli olmak gerekmektedir. .Spor yaparkan kullandığımız kondisyon aletlerini nasıl kullanacağımızı , nekadar sürede yapacağımızı mutlaka bir uzmana danışmamız gerekir..Eğer kafamıza göre yaparsak hem sonuç alamayız ve boşa yorulmuş oluruz hemde sağlığımızdan oluruz.. En önemlisi sağlıklı bir şekilde yapmak.Spor yaparkan  dikkat etmemiz gereken bir diğer konuda kullandığımız malzemeler..Örneğin doğru spor ayakkabı kullanmıyorsak yada spor ayakkabıdan farklı , babet ,normal ayakkıbıyla yürüyorsak ,sonucunda çok etkili olmayablir..Yürüyüş için yürüyüş ayakkabısı , koşu için koşu ayakkabısı kullanmanız gerekir..Aksi takdirde ayak sağlığınızı bozabilirsiniz..Giydiğiniz eşofmanlarda yaptığınız spora uygun olmalı..
Spor için ihtiyaçlarınızı mağaza mağaza dolaşıp ayrı yerlerden temin etmenizede gerek yok. yalispor.com.tr den kondisyon aletlerinden  istediğiniz yönde spor ayakkabılara , eşofman çeşitlernden birçok spor aksesuarlarına kadar zengin çeşitleri , bir tıkla ayağınıza kadar getirtebilirsiniz..Ayrıca çocuklarınız içinde spor malzemelerine bu adresten kolayca ulaşabilirsiniz..İstediğiniz marka bol çeşit seçenekleri ,kapıda ödeme seçeneği , ücretsiz iade gibi seçeneklerde mevcut..Spor ihtiyaçlarınızı almadan önce mutlaka bir göz atmanızda fayda var..
Sporun özellikle genç yaş gruplarında sorumluluk duygusunun yanı sıra, öfkeyi kontrol edebilme, saldırganlığı frenlemede göz ardı edilemeyecek etkisi vardır. Ayrıca dikkat dağınıklığının önüne geçilmesinde destek olur. Spor yapan çocuklar, enerjilerini sporla boşalttıkları için dersin başına oturduklarında daha verimli çalışır ve boşa vakit geçirmezler. Yaşıtlarına göre daha az hastalıklara yakalanır ayrıca, daha çabuk iyileşir. Bunun yanında ,fazla kilolardan kurtulunduğu gibi , kalp hastalıklarının oluşmamasına , kan değerlerinin düzelmesine ve sigarayı bırakmaya yardımcı olmasına kadar birçok yönden faydalı olduğunu sakın unutmayın.. Son olarak yemek için yaşamayın , yaşamak için yiyin ve düzenli spor yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder