11 Mart 2013 Pazartesi

TEB Total Card sahiplerine akaryakıtta sürekli %5 indirim fırsatı

Cekingen | 12:54 | Yorum Yok



Benzini en pahalı kullanan ülkelerden biriyiz maalesef. Bir ay içerisinde birden fazla zam geldiği oluyor. Benzine sürekli zam geldiği gibi otomobil satışları da artarak devam ediyor. Böyle çelişkilerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Özel araç kullanmak kimi zaman konfor açısından kimi zaman da zorunluluktan vazgeçilmez oluyor. Bu durumda benzini mümkün olduğunca en ekonomik şekilde kullanmak herkesin ihtiyacı olan birşey. Pek çok kişi benzindeki bu pahalılıktan dolayı zaten aracına lpg taktırmış durumda.

Peki benzin ya da lpg farketmez, akaryakıt alırken kredi kartınızla öderken anında %5 indirim imkanınız olsa iyi olmaz mı? Hem de sadece bir kereye mahsus değil, her akaryakıt alışverişinizde. Örneğin ayda 500 liralık akaryakıt tüketiminiz varsa bunun 25 tl’si size bedavaya gelse hiç de fena olmaz değil mi?

TEB Total Card ile Total istasyonlarından yapacağınız her türlü akaryakıt alışverişlerinizde anında ve sürekli %5 indirim elde ediyorsunuz. Temassızlık özelliği sayesinde 35’tlden düşük alışverişlerinizi şifre tuşlamaya gerek kalmadan hızlı ve pratik bir şekilde tamamlıyorsunuz. Üstelik bonus özelliği sayesinde dünyanın her yerinde yapacağınız alışverişlerde bonus kazanıp, kazandığınız bonuslarla bedava alışveriş yapabilyorsunuz. Siz de şimdi hiç vakit kaybetmeden TEB Total Card başvurusu yapın, akaryakıtta indirim keyfini sürün.

0 yorum:

Yorum Gönder