12 Mart 2013 Salı

MIPIM'de Onur Ülkesi Türkiye

Cekingen | 15:21 | Yorum Yok

FIRSATLAR DİYARI TÜRKİYE

DÜNYANIN en büyük gayrimenkul fuarlarından, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM'de bu yıl 'Onur Ülkesi' Türkiye oldu. Avrupa şehirleri arasında ön plana çıkan İstanbul'daki potansiyel ve gelişen Anadolu şehirleri sayesinde yatırımcılara birçok fırsat sunan Türkiye, fuarda tüm bu imkanlarını gözler önüne serecek. Fuarda bu yıl ilk kez Türkiye Çadırı da kurulacak.

En İyi Türk Projesi Seçiliyor!


GAYRİMENKUL fuarı MIPIM’de her yıl belirli kategorilerde en iyi projelerin seçildiği bir ödül töreni de düzenleniyor. MIPIM Ödülleri’ne bu yıl 46 ülkeden 175 proje başvururken,Türkiye’den başvuran firma sayısı da 32 oldu. ‘En İyi Gayrimenkul Geliştirme’ kategorisinde Akasya Acıbadem, ‘En İyi Alışveriş Merkezi’kategorisinde ise Marmara Park finale kaldı.

TÜRKİYE, 'MIPIM Onur Ülkesi' programı kapsamında fuar boyunca hem Türkiye Çadırı’nda hem de Palais des Festivals içindeki ana salonda etkinlikler ve konferanslar düzenleyecek.

Ağaoğlu dünyayı İstanbul'a yatırıma çağırıyor!

Geçtiğimiz yıl Maslak 1453 projesinin lansmanını Dubai'de gerçekleştiren ve gördüğü ilginin ardından Dubai'de ilk ofisini açan Ağaoğlu, Cannes'da düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM 2013'e katılarak uluslarası yatırımcıları İstanbul'a davet ediyor.

Akasya Acıbadem finalde

SAF GYO’nun, İstanbul Acıbadem’de inşa ettiği Akasya’da yer alan 1400 konutun 1350’si satılırken, projede yer alan alışveriş merkezindeki 300 mağazanın da kiralamaları başladı. 600 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Akasya projesi, MIPIM Ödülleri’nde En İyi Konut Geliştirme’ kategorisinde finale kaldı.

Ege Yapı, İstanbul'a 15 bin kişilik şehir kuruyor

EGE Yapı Group’un İstanbul’un prim vaat eden bölgesi Bağcılar’da inşa ettiği, “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi” ödüllü Batışehir projesi, yüzde 1 peşinat ve yüzde 1 KDV avantajı ile yüzde 0.49’dan başlayan faiz oranlarıyla herkesi konut sahibi yapıyor.

EMAAR Türkiye, İstanbul’daki projeleri için fuarda yer alacak

Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban, ''Türkiye’de faaliyet gösteren uluslararası bir yatırımcı olarak geçen yıl MIPIM’de Toskana Vadisi Evleri projemizi anlatmış, oldukça da ilgili görmüştük. Bu kez Çamlıca’da projelendirdiğimiz Emaar Square ile fuarı ziyaret edeceğiz'' diye konuştu.

Garanti Koza işbirliği için fuarda

İstanbul Esenyurt’ta Akkoza projesini gerçekleştiren Garanti Koza, bu yıl MIPIM’de ziyaretçi olarak yer alıyor. Fuarda yer alacak Garanti Koza yetkilileri potansiyel iş birlikleri hakkında görüşecekler.

İŞ GYO, İzmir’i fuara taşıyor

İŞ GYO, fuarda İzmir'deki yeni projesi Ege Perla ile yer alacak. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projemizin yurtiçinde gördüğü ilgiyi, sahip olduğu modern mimari ve yüksek standartları ile yurtdışında da görmesini bekliyoruz” dedi.

Kuzu Grup: Türkiye'yi tanıtmak daha değerli

Türkiye'de Spradon markalı konut projeleriyle tanınan Kuzu Grup, fuara üyesi oldukları KONUTDER standında katılacak. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Türkiye, başta İstanbul olmak üzere yabancı yatırımcılara yatırım fırsatlarını anlatma imkanı buluyoruz. Kentsel dönüşümde de uluslararası yatırımcıların fuar vesilesi ile Türkiye'ye yüzünü çevirmeyi sağlayacağız. MIPIM'de tek tek proje tanıtımı yerine İstanbul ve Türkiye'nın tanıtımı daha değerli olacaktır" dedi.

Nurol GYO, İstanbul’a yeni bir bakış açısı getiriyor

Nurol GYO tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçirilen Nurol Tower Projesi, 'evofisev' konseptiyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, “Nurol GYO olarak, hem Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunacak hem de başta Nurol Tower olmak üzere yeni projelerimizle ilgili yatırımcılara bilgi aktarımında bulunacağız” dedi.

İstanbul'un 'Vadisi' görücüye çıkıyor

TÜRKİYE’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadi İstanbul, MIPIM Fuarı’nda yerini alıyor. Bu yıl Türkiye’nin onur ülkesi olarak katıldığı fuara Vadi İstanbul, mimarisi ve proje özellikleriyle damgasını vuracak.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

0 yorum:

Yorum Gönder