18 Ağustos 2017 Cuma

İhracatta En Güvenilir Yol BizPoint

Cekingen | 00:01 | Yorum Yok
Bizpoint, geniş kapsamlı ve oldukça faydalı bir oluşum. İş arayan kişilerde, iş veren kişiler de hatta müşteriler ve tedarikçiler de Bizpoint’te birleşerek ekonomi ve ihracat dünyasında varlıklarını sürdürme fırsatı bulmuşlardır. Bizpoint İle İthalat ve ihracat için tüm olanakların yer aldığı portal sayesinde yurtdışındaki firmalar tüm işyerlerini kolayca arayıp bulabiliyor. Bizpoint ile iş yeri profilini doğru ve eksiksiz bir biçimde, hem Türkçe hem de İngilizce olarak oluşturup, kolaylıkla hem aynı işi yapanlar ile hem de gerçek hedef kitle ile bir araya gelmek çok kolay. Bizpoint ile ihracat ortaklığında ise oldukça kolay ve hızlı süreçlerin tamamlandığı söylenebilir.
BizPoint Müşteri Hizmetleri ile gerçek zamanlı canlı chat desteğimiz ayrıca mevcuttur. Ayrıca formlar yoluyla talep edilen destekler de Ticket sistemi ve email ile verilmektedir.Post etme seçenekleri ile işbirliği fırsatları için örneğin perakendeci aramak, acenta, distribütör, ithalatçı ve ihracatçı, vd aramak ve irtibat kurmak için talepler yayınlanabilir ilgilenenler de direkt irtibat kurulabilir.
 Dünyaya açılmanın yolu olan bizpoint Hedef kitlesini genişlettikçe genişletilmiş. İş arayan, işveren, müşteri, tedarikçi herkes bizpointte birleşmiş. Platform üzerinde Cafe& restaurantlardan bankalara, şirketlerden tüm sanayi ve endüstri alanlarına kadar pek çok çalışma koluna ait mekana yer veriliyor. Sistem üzerinden tüm Türkiye dahil olmak üzere Amerika, Asya ve Avrupa’daki etkinlikleri görebilirsiniz.

Kurumlar kendi aralarında canlı ve etkin iletişim sağlayabilmekte. Herkes kendi arasında ya da bir diğeriyle bağlantı oluşturabiliyor. Mekanın mı var ihtiyaçların için teklif alabileceğin ve görüşme olanağı sağlayan bir uygulama ve tamamen ücretsiz.
Uygulamayı bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi ama telefonumda 3-4 uygulama bulunduracağıma bir uygulama da tüm kategorilere ulaşabiliyorum.
Örneğin bir restoran hem müşteri potansiyelini arttırıp hem de malzeme tedarikçilerini bulabilir.
Dolayısıyla hem yeni müşteriler edinebilir hem de satın alma ihtiyaçlarını en ekonomik yoldan karşılayabilir. Promosyon, kupon, indirim, reklam, tanıtım gibi tüm satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirilebilir. Personel de arayabilir.
BizPoint ile, Amerika, Asya ve Avrupa dahil, Türkiye’nin tüm şehirlerinde ve çevrenizde bulunun her şey den haberdar olma şansınız var..
Aradığınız elemanı, işveren, tedarikçi, müşteri, reklamcı ,iş arkadaşı, toplantı, organizasyon, teklif, ve
Çevrenizdeki okul,park,camii,terzi,spor salonu,kasap,iş ilanı,market aklınıza ne gelirse tek tıkla bulun..Dijital dönüşümü Bizpoint ile yakalayın
Bütün bunlar ve çok daha fazlası sizede cazip geliyorsa web sitelerini mutlaka ziyaret edin...
https://www.bizpoint.com/tr/

0 yorum:

Yorum Gönder