6 Kasım 2017 Pazartesi

Sağlam Kart | Kredi Kartı

Cekingen | 21:03 | Yorum Yok
Kredi kartı kullanıyorsanız extrenize gelen "yıllık üyelik ücreti" adı altında kesilen kredi kartı aidatları sizin de canınızı sıkıyordur. Kart ücreti ödemekte yorulanlardan biri olarak bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Sağlam Kart ile tanıştım. Her hangi bir kart ücreti alınmayan Kuveyt Türk'ün yeni nesil kredi kartı Sağlam, Kart Platin, Gold ve Klasik olmak üzere üç sınıfta verilebiliyor. Aynı zaman Seninbankan sayesinde de işlemlerimi kolaylıkla yapabiliyorum ve yaptığım alışverişler de indirim fırsatları yakalıyorum. Ücret ödemeden edinilebilen bu yeni nesil kart kullanıcılarına alışverişlerini keyifli hale getirebilmeleri için hem güven sağlıyor hem de harcarken kazandırıyor. Böylece harcamalar, ödemeler daha kolay yapılabiliyor. Anlaşmalı üye işyerlerinde doğrudan faydalanabileceğiniz bu kart, indirim fırsatları, taksit olanakları ve Altın Puan özellikleri ile alışverişlerinizdeki yükü hafifletiyor.

Ayrıca Kart sahipleri konut, seyahat, yol yardımı ve concierge hizmetleri gibi pek çok konuda Sağlam Kart asistan hizmetlerinden faydalanabiliyor. Sağlam Kart, eğitim ve sağlık gibi temel ihtiyaçların kolayca karşılanabilmesi için, anlaşmalı kurum şartı gözetmeksizin, her yerde vade farksız 5 taksit yapıyor. Burada eğitimin içerisine kreşlerden üniversitelere; sağlığın içerisine eczanelerden diş hekimlerine kadar çok geniş bir yelpazeyi aklınıza getirebilirsiniz

Sağlam Kart'ın kazandırdığı Altın Puan'lar 10 TL'yi aştığında kişinin Altın Cari Hesabı'na aktarılıyor ve bu hesaptaki altınlarını isterseniz biriktiriyor, Türk lirasına çevirebiliyor ya da gram altın olarak Kuveyt Türk şubelerinden alabiliyorsunuz.
Tüm Sağlam Kart kullanıcıları, Kuveyt Türk anlaşmalı kuruluşlarının faturalarını otomatik ödeme talimatı ile ücretsiz olarak ödeyebiliyor.Kuveyt Türk'ün yeni nesil kredi kartı Sağlam Kart, temel ihtiyaç alanları olan eğitim ve sağlık için yapılan harcamalarda vade farksız 5 taksit seçeneği sunarken, 100 TL ve üzeri alışverişlerde de müşterilerine taksit sayısını 12 aya kadar istedikleri gibi belirleme imkanı veriyor.
Sağlam Kart başvurusu hakkında detaylı bilgiye  link üzerinden ulaşabilirsiniz yada  Kuveyt Türk’ ün sayfasından kolaylıkla bilgi edinebilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder