20 Kasım 2013 Çarşamba

Evimizdeki istenmeyen varlıklar

Beşparasız - Ayşegül | 11:50 | Yorum Yok













Haşereler...Evlerimizde ve işyerlerimizde istenmeyen, tiksinti uyandıran böcekler. Antenlerini yaşadığımız mekanlara çevirirler ve ilk hedefleri çoğunlukla besin maddeleridir. Hemen farkedilmesi zor olan bu böceklerin taşıdığı tehlikeler saymakla bitmez. Varlıklarının devam etmesi ve çoğalmaları için var güçleriyle çalışırlar, gece gündüz dinlemeden akın akın hedeflerine ilerlemeye uğraşırlar. Bu böcek ordusu etkili yöntemlerle püskürtülmezse eğer, evimizi ele geçirmeleri işten bile değildir!
Peki “etkili” olmak için ne yapılmalıdır?
Aklımıza ilk olarak böcek ilaçlama yöntemleri geliyor. Çevremizde bu yöntemleri uygulayan şirketler var. Ancak hepsi gerçekten “etkili” mi? Bu konuda güvenebileceğimiz bir isim  var;

TeknikTürk, yaşam ve çalışma alanlarını bu tehditlerden etkili şekilde temizlemek konusunda uzmanlaşmış bir firma olmanın yanında, Bayer Koruma Programı üyesidir. Doğru stratejileri kullanarak evinizin veya işyerinizin hakimiyetini size güvenli bir şekilde teslim edecekleri konusunda garanti veriyorlar. Sizin sağlığınızı bozmadan, üst düzey eğitime sahip prefosyonel ekibiyle her koşulda kendinizi koruyabilmeniz için çalışıyorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder