8 Mayıs 2017 Pazartesi

Kuveyt Türk İhtiyaç Kart

Cekingen | 12:45 | Yorum Yok
Kuveyt Türk, çıkartmış olduğu bu kart ile ilki yaparak yacağınız harcamalarda avantajlar sağlamaktadır.İhtiyaç kart ile yapacağınız alışverişlerde, tek çekim kullanmanız durumundaki birçok avantajdan yararlanma imkanı ve ödeme kolaylığı sağlamaktadır.



Türkiye’de bir ilk olan bu kart ile yapacak olduğunuz evlilik harcamalarınız, seyahate gitmek için yapacağınız harcamalar, evinizdeki eşyaları yenilemek için yapacağınız çeşitli harcamalar veya kısıtlı süre içinde yapacak olduğunuz büyük tutarlı alışverişleriniz için hazırlanmış olan ihtiyaç kart ile yapmanız size birçok avantaj sağlayacaktır.İhtiyaç karta başvuru yaparken belirteceğiniz taksit tutarları 6 ila 34 aya varan vade imkanınız ile ödemede avantaj sahibi olacaksınız.
İhtiyaç kart ile ister yurt içinde isterseniz yurt dışında yapacak olduğunuz alışverişlerde, peşin fiyatı üzerinden sanki nakit alıyormuşsunuz gibi taksit yaptırma imkanınız olacaktır.
Bu kart ile Alkollü içecek satan yerlerden, market ve gıda harcamalarınızdan, akaryakıt harcamalarınızdan, tekel bayileri, oto servisleri, döviz bürosu işlemlerinizden, kumarhane ve şans oyunlarından , mahkeme ve para cezalarından , oto kiralama, kontör, vergi, fatura, sigorta ile araç galerisi ve kuyumcu mağazalarından işlem yapamazsınız.
Her türlü ihtiyacınızda kullanabileceğiniz İhtiyaç Kart ile Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bir uygulamayla sahip olma imkânı sunuyor. Yani ihtiyacın bitince bu kredi kartını kır ve at.
İhtiyaç Kartın Süresi kart basıldığından itibaren o ay dahil olmak üzere 2 ay boyunca geçerlidir.
İhtiyaç Kart Özelliklerine gelecek olursak;

*İhtiyaç kart, harcamalarınızda üye iş yerinden bağımsız, her POS'ta taksit imkanı sağlar.
*İhtiyaç kart ile tüm harcamalarınız başvurunuzda belirlediğiniz taksit sayısına göre vade farklı taksitlendirilir.
*İhtiyaç kart ile yapılan her alışveriş için yeni bir fatura getirme ve ödeme planı oluşturma zorunluluğu ortadan kalkar.
*Tüm işlemleri tek hesap ekstresi üzerinden takip etme kolaylığı sağlar.
*İhtiyaç Kart ile ihtiyaç finansmanınızı kart halinde kullanır, çalınma, kaybolma gibi durumlarda kredi kartlarının sahip olduğu güvenlik olanaklarından yararlanırsınız.
*İhtiyaç Kart'ı basıldığı ay ile birlikte 2 ay boyunca kullanabilir, borcunuzun içinden çıkılamayacak boyutlara ulaşmasını önlersiniz.
*İhtiyaç kart ile satıcıya nakit ödeme yapar gibi pazarlık yapar, harcamalarınızı alacağınız indirimli fiyat üzerinden taksitle ödersiniz.
*Alışverişlerinizi ihtiyaç kart ile 6 aydan 46 aya kadar, ihtiyaç finansmanı ile 6 aydan 48 aya kadar istediğiniz taksit sayısında yapabilirsiniz.
*Yurt dışında taksitli alışveriş imkânlarından yararlanırsınız.*

*Not: 50 TL ve üzeri işlemler taksitlendirilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder