29 Mart 2016 Salı

Kredi İhtiyacınız Konusunda Her Sorunuzun Cevabı Kredi Denizi’nde

Cekingen | 17:01 | Yorum Yok
Kredi, tüketici ile banka arasında bir süre sonra geri almak kaydıyla satın ala gücünün sağlanması için gerçekleşen hukuki sözleşme olarak tanımlanabilir. Banka, tüketicinin bankalarla olan geçmişini değerlendirerek tüketiciye düzenli ödemelerle geri almak koşuluyla nakdi ödeme gücü sağlar. Bankaların kredi vermek için tüketicilerde aradığı bazı kriterler vardır. Öncelikle tüketicinin 18 yaşını doldurmuş olması ve SSK kaydının bulunması gerekir. Bununla birlikte tüketici düzenli bir gelire sahip olmalıdır ve çalıştığı yerden bu gelirin kanıtlanması için bordro ve imzalı bir şirket yazısı alarak bankaya sunmalıdır.

Bankaların tüketicilere sağladığı pek çok kredi türü bulunur. Bunlar konut kredisi, sağlık kredisi, ticari kredi, sağlık kredisi, taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi olarak özetlenebilir. Bu kredi türlerinin tümünün kendine özgü kriterleri, vade süreleri, ödeme planları ve faiz oranları vardır. Örneğin ihtiyaç kredisi 1.000 TL’den başlarken konut kredisinde 500.000 TL’ye ulaşan rakamlar konuşulabilir. Bankalar kredinin tutarına göre tüketiciden farklı evraklar isteyebilir. İhtiyaç kredisinde sadece kimlik belgesi yeterli olurken, yüksek tutarlı bir konut kredisinde kefil istenebilir. Bazı ticari kredilerde ise tüketiciden sahip olduğu bir gayrimenkulün teminatı talep edilebilir.
Günümüzde bankalarla ilişiği olan tüm bireylerin ve tüzel kişilerin zaman zaman farklı ihtiyaçlarına göre kredi kullanmaları gerekebilir. Ancak kredi türlerinin çeşitliliği ve ödeme koşullarındaki farklılıklar soru işaretlerine sebep olabilir. Kredi Denizi tüketicilerin kredi ihtiyaçlarına kolay yoldan cevap vermeyi hedeflemektedir.
Kredi Denizi, uzun yıllar bankacılık sektöründe uzmanlaşmış bir ekip tarafından kurulmuştur ve Vakıfbank, Yapı Kredi, Denizbank gibi güvenilir ve büyük bankalarla işbirliği yapmaktadır. Web sitesinde tüm kredi ihtiyaçlarını anlatan ve tüketicilerin kafalarındaki soru işaretlerine yanıt veren makaleler bulunmaktadır. Bununla birlikte sitede bulunan Hesaplama Araçları sekmesi, tüketicilerin ödeme güçlerini ve almak istedikleri kredi tutarını yazarak faiz oranlarını ve ödeme planını öğrenmelerini sağlayan büyük bir kolaylıktır. Siz de bu alanı web sitesinden kolaylıkla ziyaret edebilir ve ödeme planınızı bankalara gitmeden, bilgisayarınızın başında görüntüleyebilirsiniz. Eğer ne tür bir krediye ihtiyacınız olduğunu görmek, ödeme planınızı belirlemek ve web sitesi üzerinden kolaylıkla kredi başvurusunda bulunmak isterseniz, kredidenizi.com.tr adresini ziyaret ederek tüm sorularınıza yanıt bulabilir ve uzman kadronun tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder