29 Ekim 2015 Perşembe

Masal Diyarında Çocukluğunuza Dönmeye Ne Dersiniz?

Cekingen | 20:28 | Yorum Yok


Okulların açılması, havaların birden soğuması, bunların hepsi yazın bittiğinin ve kış aylarının kapımızda olduğunun habercisi galiba. Deniz, güneş, kum üçlüsüne veda ederken kar tatiline merhaba demenin zamanı geldi sanırım.
Bazılarımız özellikle çocuğu olan aileler şimdiden şubat tatili alternatiflerini araştırmaya başladı bile. Malum erken rezervasyon yapanın parası cebinde kalır devrindeyiz. Gerçekten de erken rezervasyon sayesinde tatil maliyetleri biraz daha kabul edilebilir seviyeye iniyor. Özellikle yurtdışı uçak biletlerinizi tatile gitmeyi planladığınız tarihten 1-2 ay hatta 3 ay öncesinden alırsanız inanılmaz bir avantaj yakalayabiliyorsunuz. Aynı durum otel fiyatları için de geçerli.
Her yıl olduğu gibi bu sene de bütçesi elveren aileler şubat tatili için Disneyland Paris seyahat planlıyor olabilir. Dünyanın en eğlenceli tema parkı ünvanına sahip Disneyland 7’den 70’e yani içindeki çocuğu yaşatan her yaştan ziyaretçisine büyülü bir dünyanın kapılarını açıyor. 2 bin hektarlık alanda kurulu olan kompleks bünyesinde 2 adet park ve 7 adet otel yer almaktadır. Disneylan Paris’e girişlerde özellikle şubat tatli döneminde uzun kuyruklarla karşılaşabileceğiniz için giriş biletinizi önceden Disney mağazasından, metro istasyonlarından, internetten veya turizm ofislerinden almanız size hem inanılmaz bir zaman kazandıracak hem de gişe fiyatından çok daha ucuza alma şansını yakalayacaksınız.
Bu arada, sadece çocuğunuzun değil sizin de zevk alacağınız bu tatilin maliyetini düşürmek elbette mümkün. Öncelikli yapmanız gereken, en ucuz Paris uçak bileti fırsatını yakalamak için şimdiden gidiş –dönüş tarihinizi belirlemeniz ve biletinizi almaktır. Bununla beraber uygun fiyatlı otel seçenekleri için internette ufak bir araştırma yapmanız yeterli olacaktır.
Bu sömestr tatilinde hem çocuğunuzu hem kendinizi bir masal şehri ile ödüllendirmeye ne dersiniz?

0 yorum:

Yorum Gönder