20 Ocak 2015 Salı

Yenilikçi bir fikriniz mi var?

Cekingen | 10:49 | Yorum Yok


Eskilerin bir lafı vardır “gece gece icat çıkarma” diye. Oysa ülkemizin daha çağdaş ve gelişmiş medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi için gündüz de olsa gece de olsa icat çıkarmak lazım. Aslında özellikle gençlerimizde öyle parlak fikri olanlar var ki...Yaratıcılıkta sınır tanımayanlar...Bu fikirlerin çöpe gitmesini engellemek lazım.
TEB’in her yıl düzenlediği TEB İcat Çıkar yarışması işte tam da bu amaçla yola çıkmış bir organizasyon. Bankacılık ürün ve hizmetleri konusunda yenilikçi ve yaratıcı fikirleri olanların fikirlerini ortaya koyabildiği, hayata geçirebildiği bir ortam. Sadece bankacılık alanında değil, ben bir teknolojik girişimciyim diyorsanız size de bu yarışmada yer var.
Yarışma 3 farklı kategoride yapılıyor. Bankacılık ürün ve hizmetleri ile ilgili üniversite öğrencileri ya da yeni mezunlar ve teb müşterileri. Bir diğeri de Teknoloji ile ilgili girişim fikirleri alanında. Ödüller ise oldukça cazip. Aslında kazanana en büyük ödül fikrinin hayata geçiyor olabilmesidir. Ancak yine de TEB birincilere 20.000 tl, ikincilere 10.000 tl, üçüncülere de 5.000 tl ödül veriyor. Ayrıca yeni mezunlardan ilk üçe girene para ödülleri dışında Bahçeşehir Üniversitesinde MBA bursu, TEB müşterilerinden birinci olana para ödülü dışında Rolan Garros seyehati, teknolojik girişimcilerden ilk 5’e TEB Girişim Evi’ne katılım önceliği sağlanacak.
Benim de bir fikrim var diyorsanız başvuru için acele edin. Son birkaç gün kaldı....
 http://www.icatcikar.com/

0 yorum:

Yorum Gönder