1 Ekim 2013 Salı

DermoEczanem.com

Cekingen | 20:02 | Yorum Yok


DermoEczanem, İsmi gibi dermokozmetik ürünlerin ve pek çok gıda takviyesinin yer aldığı Online eczane sitesidir. Dermoeczanem.com daki ürünler tamamen orjinal ve aynı zamanda dermokozmetik markaların resmi bayilerinden birisidir.Tüm ürünler eczane kaynaklı   ürünlerdir. Ürünlerin tamamı ithalatçı ve üretici firmaların güvencesi altındadır.  Hiçbir zaman kaynağı belli olmayan, faturasız, spot ürünleri satılmayan bu sitede,ürünler  hakkında eczacı ve uzman kadrosuna dilediğiniz aman iletişim formu ya da mail yolu , ya da dilerseniz telefon ile danışabilir ve sorularınızı yöneltebilirsiniz.  Dermoeczanem.com dermokozmetik markaların  yetkili online satış noktasıdır.
Bir çok marka , bir çok ürün seçeneği olan sitede, her bütçeye uygun ürünlere ve aynı ürünleri satan diğer bütün sitelere göre çok daha uygun fiyatlara sahip. Makyaj Ürünleri, Cilt Bakımı, Saç Bakımı, Vücut Bakımı,Parfümler, Anne Ürünleri ve gıda takviyeleri ne dair hemen herşeye uygun fiyatla ulaşabilirsiniz.

DermoEczanem.com dan her alışveriş sitesi gibi yararlanabilmek ve alışveriş yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir. Siteden yapacağınız alışverişlerde sizden temel bilgileri esas alınacağından dolayı sistem üye olmayanlara alışveriş imkanı sağlanamayacaktır.
Firma Zonguldaktadır  ve büyük şehirlere göre daha düşük maliyetlere sahip olduğu için kargo dağıtımı açısından da bulunduğu yer ideal bir konumdadır.Türkiyenin her yerine en geç 3 iş gününde teslimat yapan DermoEczanem.com, Ankara , İstanbul, İzmir, Antalya, Konya, Bursa ,Eskişehir ,Edirne , Samsun gibi bu bölgelere ise ertesi gün teslimat yapmaktadır. DermoEczanem güvenle alışveriş yapabileceğiniz teknik imkanlarla donatılmıştır.Sistem dünyaca ünlü güvenlik kuruluşu olan Comodo Secure tarafından korunmaktadır. 128 bit’lik SSL (Secure Socket Layer) güvenliği içerisinde kredi kartı numaranızı sizin dışınızda kimse görüntüleyemez, ulaşamaz.Kart bilgileriniz sadece siz ve banka arasındadır.
İlgi duyduğunuz ürünlerle ilgili , objektif ve güvenilir bilgi alabileceğiniz DermoEczanem.com eczacılarına  ve uzmanlarına her zaman 0530 234 5500 ve 0372 378 0881 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder