26 Eylül 2013 Perşembe

Doğru doktoru bulmanın yolu medmio.com

Cekingen | 09:43 | Yorum Yok


En uygun doktoru arayıp bulmanın; vakit harcamadan onlara ulaşmanın artık kolay bir yolu var. Ücretsiz bir şekilde 7/24 internetten üzerinden doktor bulabileceğiniz ve yakında  randevu talebinde de bulunabileceğiniz medmio.com da 83,000 uzman doktor bulunmaktadır.Kullanıcıların, istedikleri bölgedeki doktorları uzmanlık alanlarına göre bulup, uygun olan saatlerinden birine anında randevu alabileceği sistem sayesinde hem doktorların hem de hastaların hayatı kolaylaşıyor. Üstelik hastalar  bu hizmetten yararlanırken ve ihtiyaçları olan doktora internetten hızlıca  ulaşırken  hiçbir ücret ödemiyorlar. Örneğin; diyetisyen ihtiyacınız olduğunda Medmio.com'da muayene olacağınız doktorun branşını, doktorun muayenesinin bulunduğu il yada ilçeyi ve rahatsızlığınızın ne olduğunu tanımlıyorsunuz ve "doktor ara"  tuşuna basıyorsunuz.Medmio.com  seçmiş oldğunuz il yada ilçedeki diyetisyenleri listeliyor ve bunu yaparken daha önceki hasta yorumlarını da okuyabiliyorsunuz ve saniyeler içinde bir tıkla, hızlıca ulaşabiliyorsunuz.

Başlıca Uzmanlık alanları; Aile Hekimi, Diyetisyen, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Ürolojisi, Çocuk Hematolojisi (Kan hastalıkları), Kadın Hastalıkları ve Doğum, Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanları, Dermatolog (deri hastalıkları),Fizyoterapist, ve Refleksoloji Psikolog, Psikolojik Danışman, Psikoterapist, Pedagog (Çocuk Psikolojisi) gibi alanlarında uzman doktorları arayıp daha önceki hasta yorumlarını da okuyabilirsiniz.

En iyi hizmetin, konusunda uzman profesyoneller ile verilebileceğinin bilinciyle hareket eden , çalışanlarımızdan çözüm ortaklarımıza kadar 'en iyi'ler ile çalışmaya özen gösteren medmio.com gizliliğe önem verir.Her türlü kişisel bilgiyi en yüksek güvenlik standartlarına sahip sistemlerle korur ve bilginin sahibi istemedikçe veya yasal gereklilikler oluşmadıkça hiç kimse ile bilgileri paylaşmaz.
Medmio.com'a kullanıcı kaydı yapmadan da girebilirsiniz. Ancak doktora ulaşmanız  yada doktorsanız hastalara ulaşmanız için kullanıcı kaydı yapmanız gerekiyor.Bu sayede Doktorlar hakkında görüş bildirip başkalarının en iyi uzman doktorları bulmalarına yardımcı olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder