20 Ağustos 2013 Salı

Veni Vidi Bilet

Cekingen | 22:42 | Yorum Yok


Veni Vidi Bilet, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda söz sahibi olan havayolları ile olan anlaşması sayesinde size daima en hesaplı uçuş fırsatlarını sunan bir sitedir.Uçak biletlerini,uygun fiyata,hangi şehirden ne zaman uçak seferinin olduğunu, boş olan biletleri gösteren ve bunları kolayca satın almanızı sağlayan www.venividibilet.com  aynı zamanda en uygun uçak biletini ne zaman kalkacağını da gösterir.
Veni Vidi Bilet, yurt içi ve yurt dışı ayrımı yapmadan her türlü bilet ihtiyacınızda size en uygun ve hızlı hizmeti sağlar.Kredi kartına 3-6-12 taksit imkanı sağlayan ayrıca 720’den fazla anlaşmalı havayolu, 39 TL’den başlayan yurt içi ve 39 Euro’dan başlayan yurt dışı bilet fiyatları gibi avantajlarıyla herkes tarafından ulaşılabilir bir uçuş politikası için en hesaplı biletleri hizmetinize sunar.

Veni Vidi Bilet Nasıl İşler ?
Mevcut sistemlerdeki tüm muhtemel uçuşlar taranır, ihtiyaçlarınıza yönelik olarak tüm ekstra maliyetlerden arındırılır ve ilgili aramalarda kullanıcı en hesaplı bilete yönlendirilir. Bu bağlamda Veni Vidi Bilet müşterilerine yalnızca kaliteli bir uçuş deneyimi sunmakla kalmaz, aynı zamanda internet sitesi ve sosyal medya platformlarında bulunan ‘’Uçuş Tavsiyeleri’’ bölümü ile de bir tür danışmanlık hizmeti verir.Periyodik olarak yenilenen ve her seferinde 6 farklı uçuş lokasyonunu tercih edilme gerekçeleri, fiyat analizleri ve zamanlama önerileri ile kullanıcıya sunan Veni Vidi Bilet, müşterilerin kesinleşmemiş tatil planlarını belirli bir programa oturtmak için müşteriye yardımcı olur.
Yakında hizmete girecek olan Veni Vidi Bilet dost markaları da şöyle bir göz atalım.
Veni Vidi Vize; Vize alım süreci öncesinde, sırasında ve sonrasında ortaya çıkması muhtemel süreçlerde de sizi yalnız bırakmayan ve zaman kaybına neden olan bürokratik işlem takiplerini sizin yerinize gerçekleştirecek.
Veni Vidi Tatil; Paket tatil programları alanında en ekonomik ve kaliteli hizmeti sunan ve müşterileri için keyifli bir tatil deneyimi sağlayacak..
Veni Vidi Fuar; İş gezisi, fuar ziyareti programları ve bayi toplantıları gibi başlıklar altında size seyahat yönlendirmesi hizmeti verecek.
Veni Vidi Hotel; Sayısız hotel ve etkinlik oluşumuna olan yakınlığı ile size komisyon miktarı görüntüleme hizmetinden rehberlik ve anında onay garantisi gibi işlemlere kadar oldukça geniş bir yelpazede rezervasyon imkanı sunacak.

İletişim Bilgileri;
ÇAĞRI MERKEZİ
444 4 679
Halaskargazi Cad. Ortak Apt.
No: 14 D:1 Şişli / İSTANBUL
bilgi@venividibilet.com
Tel: +90 212 241 03 45
Faks: +90 212 241 03 05

0 yorum:

Yorum Gönder