29 Ağustos 2013 Perşembe

3d Futbol Oyunları

Cekingen | 11:54 | Yorum Yok

3d oyun denilince belki de akla ilk gelen oyun türü olan futbol, hiç kuşkusuz her yaş grubunun ilgisini çekmektedir. Çok büyük bütçelerle hazırlanan ve reel yaşamdaki değişikliklerle devamlı olarak güncellenen büyük maliyetli oyunların yanı sıra internet üzerinden oynanabilen 3d oyunlar da hemen hemen aynı kaliteyi ve içeriği kullanıcılarına sunmaktadır.
Günlük yaşamda da en çok konuşulan, tartışılan ve ilgi duyulan spor dalı olan futbol ile ilgili oyunlar, her yaş grubuna mensup hem bayan hem de erkek spor ve oyun severlerin ilgisini çekmektedir. 3doyunlar gerçekçiliği ile futbol heyecanı ve eğlencesini birebir olarak sizlere sunmaktadır.
Futbol Oyunları Nelerdir?
Futbol oyunları gerek bilgisayar sistemindeki sabit bir rakibe karşı gerekse online olarak gerçek ve canlı bir rakibe karşı oynanabilmektedir. Futbolun her basamağı ile ilgili olarak pek çok oyun bulunmaktadır. Normal maçların yanı sıra yalnızca frikik, penaltı atışlarının yapılabileceği ya da kaleci olarak oynanabilecek oyunlar mevcuttur. Bunlara ek olarak Amerikan futbolu, plajda futbol gibi farklı seçenekler de yer almaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder