1 Temmuz 2013 Pazartesi

Windows Web Hosting Paketleri

Cekingen | 23:11 | Yorum Yok
Windows Hosting'de en iyi hizmet anlayışını sunan ve size uygun windows hosting paketlerini seçerek, stabil bir sistem üzerinde bir an önce çalışmaya başlayabileceğiniz vargonen.com da  kişisel amaçlı hosting ve e-mail servisleri için gerekli opsiyonlari içeren paketlerde bulunmaktadır.Hem bu paketleri kıyaslayabilir hem de birden fazla seçenek arasında size en uygun olanı seçebilirsiniz.


Yüksek güvenlik ve cloud ortamında kesintisiz erişim hizmeti ile NET ve MSSQL üzerinde çalışan uygulamalarınız için en uygun hosting ortamını müşterilerine sunduğu Windows Hosting servisi Plesk panel tarafından yönetilir. Kullanımı oldukça kolay olan Plesk panel, kullandığı grafik arayüzü ve ikonları ile daha önceden hiç kullanmamış olsanız dahi hızlıca adapte olabileceğiniz bir hosting yönetim aracıdır.
2001 yılında "Mutlu Müşteriler" sloganı ile bir çok müşteriye hizmet veren vargonen.com , web projelerinizde başarılı ve sorunsuz adımları,uzman kadrosundan alacağınız telefon ve e-posta destekleriyle sürekli kılmanız için bütçenize ve ihtiyacınıza uygun paketlerden birini seçmeniz yeterlidir.
Vargonen ekibi tarafından, titizlikle kontrol edilen güvenlik güncellemeleri ile, güvenli bir windows hosting hizmeti alabilir, hosting ile ilgili her türlü konuda destek sağlayıp, kesintisiz hizmete ulaşabilirsiniz.Vargonen'in Hosting hizmetleri, her türlü olumsuz koşul göz önünde bulundurularak, özenle dizayn edilmiş donanım ve sistemlerden oluşmaktadır.Veritabanı kesintisiz ve sorunsuz yayın yapabilmeniz için hazırlanmıştır.Emc Clariion CX4 alt yapısına sahip dünyadaki en güvenilir veri depolama sistemi olan Cloud Vds hizmetini Türkiye’de ilk kullanan  hosting firması oluşunu da ayrıca belirtmek gerekir.
Paketlere Gelirsek;
Vargonen.com'u ziyaret ederek bütçenize ve web ihtiyaçlarınıza en uygun Windows Hosting çözümlerini edinebilirsiniz.Yıllık 19 dolardan başlayan uygun fiyatlarla hosting paketinize sahip olabilirsiniz.



Windows Hosting Microsoft lisanslı olduğu için her ne kadar diğerlerine nazaran biraz pahalı da olsada Microsoft’un bütün destekleyici uygulamalarından yararlanarak kaliteli bir yönetim avantajı sunmaktadır.
Türkiye’nin en seçkin firmalarına hosting çözümleri sunan vargonen.com ‘un referans listesine göz atarak , doğru tercihte bulunduğunuzu test edebilirsiniz.Yani kısacası vargonen.com'un sitesini ziyaret ederek referans listesini incelemeden kararınızı vermeyin.

0 yorum:

Yorum Gönder