24 Nisan 2013 Çarşamba

Düğün.com ile Düğünüzü Online Planlayın

Cekingen | 11:08 | Yorum Yok


Online dünyanın gittikçe büyüdüğü, kilometrelerin kısaldığı, market alışverişlerinden mobilya alışverişlerine her şeyin sadece bir kaç tık uzağımıza taşındığı günümüzde düğün planlaması için kapı kapı mekan gezmek, gelinlik modellerine göz atmak için mağaza mağaza dolaşmak kabul edilemezdi.
Şimdi gelin ve damatların tüm ihtiyaçlarını karşılamak, vakit ve nakitten tasarruf eder düğün hazırlık sürecini kolaylaştırmak için bir web portalı var.

Dugun.com’da gelinlikten düğün mekanlarına, gelin buketinden düğün davetiyesine evlilik hazırlıklarınızda ihtiyacınız olan her kategoride A’dan Z’ye her şeye ulaşmanız mümkün. Örneğin düğününüz için nikah şekeri (http://dugun.com/nikah-sekeri?utm_source=bumad) arıyorsunuz. Nikah şekeri galerilerini (http://dugun.com/nikah-sekeri/butun-modeller/17?utm_source=bumad) inceleyerek ilham alıyor, nikah şekeri seçimi ile ilgili dikkat etmeniz gereken konulara ulaşabiliyor, son trendleri öğrenebiliyorsunuz. Şehrinizdeki tüm nikah şekeri firmalarını (http://dugun.com/nikah-sekeri/istanbul?utm_source=bumad) listeliyor, inceliyor, beğendiklerinizden fiyat teklifi isteyebiliyorsunuz.

Bu kadarla da kalmıyor! Konu ister nikah şekeri olsun, ister gelinlik Dugun.com’un sizler için yüzlerce firmadan aldığı indirimleri kullanabiliyorsunuz. İşte her şey bu kadar kolay...

Ayrıca doğru zamanlarda attığı hatırlatma mailleri ile düğününüzü eksiksiz planlamanıza yardım eden ajandam aracından, bütçenizi kontrol altına alabileceğiniz bütçem aracına kadar 8 farklı araçla gelin ve damat adaylarının en yakın arkadaşı oluyor bu portal.
Sitenin hem firma, hem kullanıcı sayısı olarak çok büyük bir hızla büyüyor. Bugün interneti kullanarak düğününü planlayan her 10 çiftten 8’i düğün planlamasını Dugun.com ile yapıyor.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

0 yorum:

Yorum Gönder