4 Mart 2013 Pazartesi

Sosyal Medyanın Haber Sitesi

Cekingen | 10:54 | Yorum Yok
Haberler,insanların kendi yaşamlarına daha rahat adapte olmalarını beraberinde getirmiştir. Haber siteleri de bir çoğumuz için tv haberlerinin bir adım ilerisine geçmiştir.Artık haberleri  öğlen yada akşam ana haber bültenlerini beklemeden öğrenebiliyoruz ki bu durum yeni bir sektörün açılmasına ve gelişmesine ön ayak olmuştur.

Sosyal medya kullanıcılarının haber sitesi olan onedio.com işte bu haber sitelerinden biridir ve diğer haber sitelerinden  çok farklıdır.Görselliği siteye bakıldığında bazı yerler Pinterest’ten esinlenmiş gibi gelsede kullanıcılar önlerine koyulan haberleri değil, kendi seçtikleri haberleri okuyabiliyorlar.Ayrıca siteye üye olan her kullanıcı haber yayınlayabiliyor.Evet yanlış duymadınız haber yayınlayabiliyorsunuz.
Sosyal haber platformu sloganıyla haberleri hızlı ve güvenilir şekilde okurlarına ve takipçilerine ulaştırmaya çalışan onedio.com da Türkiye haberleri,avrupa haberleri,kısacası dünya gündemini hızlı ve kolay bir şekilde takip edebiliyoruz.Tabiki magazin,tv,dizi ve fragmanlar hepsi bu sitenin gündeminde.
Reklamlara boğulmadan, farklı kaynaklardan tamamen tarafsız,en iyi,en güncel,en çok konuşulan haberleri yine bu siteden  okuyabilirsiniz. Onedio, Türkiye'nin en yeni ve en hızlı büyüyen haber sitesidir.Onedio'da haberleri siz oluşturursunuz, yorumlarsınız, takip edersiniz, paylaşırsınız ve okursunuz.
Ayrıca Onedio.com‘da bir de aile filtresi bulunmaktadır..Filtreyi aktif ettiğinizde cinsel içerikli fotoğrafların görüntülenmemesini sağlayabilir ve çocuklarınızında bu gibi şeyleri görmesini engelleyebilirsiniz.
Doğru ve hızlı haber anlayışı olmayan haber siteleri günümüzde tercih edilmeyenler arasına giriyor..Eskiden gazetelerin bile bir hafta sonra kasabalara ulaştığı ülkemizde habercilik anlamında gelinen noktayı takdir etmemek imkansız olur.İşte onedio.com sitesini önemli kılan şeylerden biriside şeffaf,sınıf,dil,din ve ırk ayrımı yapmadan haberlerini şekillendirme ve haberleri çarpıtmadan yayınlamasıdır.
Onedio.com'u Facebook, Twitter ve Google + gibi sosyal ağlarda da takip edebilirsiniz. Özellikle Türkiye Haberleri ve Dünya gündemini ve buna bağlı olarak Teknoloji Haberleri,Spor ve Ekonomi Haberlerini Mobil cihazınızda uygulama mağazasından onedio uygulamasını indirip, mobilken de onedio.com'da haber yapıp, haber okuyabilirsiniz.
Yani kısacası onedio.com hayatımızın olmazsa olmazlardan biri olmaya aday diyebiliriz..

0 yorum:

Yorum Gönder