12 Eylül 2012 Çarşamba

Nun Edebiyat Dergisi

Cekingen | 14:49 | 2 Yorum Yapılmış






Geçtiğimiz eğitim döneminin sonlarında başlayan Nun Edebiyat Dergisi macerası hızla devam ediyor. Yaz tatili, verilen ve tutulmayan sözler sebebiyle verilen ara artık son buluyor. Edebiyat hevesi ile başalanan yolda katedilen mesafe bizleri mutlu ediyor :)
-Peki dergimiz neyi amaçlıyor?
Edebiyat’dan başka bir amacı yok aslında dergimizin. Kendimizi yetiştirmek ve sizler gibi edebiyat havesli dostlar ile tanış olmak tek amacımız.
-Emin misin?
Tabi ki de eminim. İlk iki sayımzıda masrafları karşılayacak kadar bir sponsor desteği aldık ama üçüncü sayımız da buda olmayacak inşallah. Dergimiz zaten bedava dağıtılıyor, yani herhangi bir geliri yok ki böyle bir amacımız da yok. Çünkü derginin uğrana harcanan emekler ve yazılan yazılar bizim için o kadar değerli ki paha biçilemez.
-Tamam tamam inandım :) Peki kaç adet basılacak ve nasıl dağıtılacak?
Dergimiz üçüncü sayısından itibaren 1000 adet basacak ve bunun 500 tanesi Sivas ili içerisinde bulunan 500 aboneye dağıtılacak. Dağıtım Sivas Postası gazetesi vasıtası ile yapılacak. Geri kalan 500 adet ise siz yazar arkadaşlarımız ve diğer illerde bulunan sorumlu arkadaşlarımız vasıtasıyla Türkiye içine dağılacak.
-Peki yazılarımızı size nasıl gönderebiliriz?
Dergimizin internet sitesi bulunmakta ve birde yazılarınız için mail adresimiz var. nun@nundergisi.com mail adresimiz ve buraya yazılarını gönderebilirsiniz. Son olarak bilgilerimizi toplu bir şekilde paylaşayım isterim…
internet sitemiz: www.nundergisi.com
yazılar için mail adresimiz: nun@nundergisi.com
facebook sayfamız: Nun Dergisi
twitter hesabımız: Nun Edebiyat

2 yorum:

  1. Harika. Tebrik ederim. Mutlaka inceleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yorumunuz için.İnşallah beğenirsiniz :)

      Sil