26 Şubat 2011 Cumartesi

Godaddy Promo Code | Coupon Code

Cekingen | 22:10 |
Domain başlangıç aşamasında birkaç tane ile yeterli geliyorken insanlar zamanla internetle içli dışlı oldukça daha fazlasını istemekte ve almaktadır. Günümüzdeki internet kullanım oranları ve insanların bu yöndeki merakları düşünüldüğünde domain pazarının hareketli olduğunu söyleyebiliriz.

Bazen iş için, bazen kişisel girişimler için alınan domainlerin elbette maddi bir yükü bulunmaktadır. Bu yük bir veya iki domain için düşünüldüğünde göze batmayacak büyüklükte olsa da elinde daha fazla domain barındıran birisi düşünüldüğünde yıllık olarak masraflar bir hayli yüksek olacaktır. Domain üzerinden bir gelir elde ediliyor veya en azından gelecekte değerlenebileceğinden emin olunduğunda bu maliyetler göze pek batmasa da özellikle boşta duran domainler için bu maliyetlerin minimum seviyede tutulması gerekmektedir. Bu daha fazla domain portföyü oluşturabilmek için vazgeçilmezdir. Bu gibi durumlarda maliyetleri azaltabilmek için güvenli olmayan firmalardan ucuza alım yapmak yerine dönem dönem godaddy gibi büyük firmaların reklam amaçlı dağıttıkları domain indirim kuponlarından faydalanılabilir. Godaddy Promo Code siteleri türkiye'de açıldılar. Godaddy gibi firmaların dağıttıkları domain indirim kuponların (yani godaddy promo code )kullanılması domainin başlangıç maliyetini çok aşağılara çekecektir. promocode.gen.tr ve www.domainindirimkuponu.com size gerekli indirimi almanıza da yardımcı olacaktır.
Godaddy hosting promo code sayesinde de indirimli hostunuzu çok ucuza alabilirsiniz. Host konusunda Hostgator Türkiye sitesinden de faydalanmanızı tavsiye ederim