16 Ekim 2009 Cuma

K.K.K Orduevi Müd. Unlu Mamüller Ustası Alımı 2009

Cekingen | 09:41 | Yorum Yok














K.K.K. Orduevi müd.Bursa il müdürlüğüne Unlu mamüller ustası alınacakmış.Usatlardaki genel aranan özel şartlar şunlarmış.Yaş pasta, çikolata yapımı, baklava yapımı, börek çeşitleri yapımı, kuru pasta çeşitleri, kanepe ve poğaça simit mamülleri imalatında çalışmış olmak, - En az 10 yıl 4 veya 5 yıldızlı otellerde iş tecrübesi olmak, - En az 2 otelden bonservis sahibi olmak.
Son Başvuru Tarihi: 26.10.2009.
bu şartlara durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklermiş.
BURAYA DİKKAT LÜTFEN:
Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Kura 30/10/2009 tarih ve saat 14:00'da Bursa Orduevi'nde noter huzurunda çekilecekmiş. - Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecekmiş. - Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edileceklermiş.Kaynak memurlar.biz

0 yorum:

Yorum Gönder