16 Mayıs 2009 Cumartesi

En Ucuz Konuşturan Operatör

Cekingen | 15:25 | Yorum Yok









ShiftDelete.Net editörleri, kıyasıya yaşanan rekabetin son halini bir araya getirmiş.Araştırma için yazının devamına bakabilirsiniz.

Avea

Avea, yaptığı son duyuru ile kontörlü hat kullanıcılarına hem Avea hem de diğer operatörler, ev ve iş yerlerini 2 dakikası 1 kontöre konuşturuyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey, 150 ve üstünde kontör yüklemek. Eğer tek seferde 100 kontör yüklerseniz o zaman dakikası 1 kontöre konuşabiliyorsunuz.

Turkcell

En fazla müşteriye sahip olan cep telefonu operatörü Turkcell de iddialı bir kampanya ile rekabette ben de varım dedi. Son duyuruya göre faturasız Turkcell müşterileri, Turkcell ve diğer operatörlerin yanı sıra sabit hatlarla da 5 dakikası 2 kontöre konuşabilecekler. 12 Ağustos'a kadar geçerli olan bu tarifeden maalesef maksimum 300 dakika faydalanılıyor.

Vodafone

Diğer operatörlerin gerisinde kalmak istemeyen Vodafone da kontörlü hat kullanıcıları için sınırsız görüşme tarifesini duyurdu. Bu kampanyaya göre 100 kontör yükleyen kontörlü Vodafone müşterileri, hem Vodafone'luları hem de diğer GSM operatörlerini ve sabit telefonları dakikası 1 kontöre arayabiliyorlar.

Sonuç
Turkcell, rakamlara göre en uygun tarifeyi sunuyor gibi olsa da kampanyanın hem sınırlı bir tarihe kadar olması hem de 300 dakika ile sınırlandırılması, kontörlü hat kullanıcılarının canını sıkacak gibi görünüyor.


Tüm kısıtlamalar ve kampanya zamanları değerlendirildiğinde, kontörlü hat kullanıcıları için en iyi seçimin "şimdilik" Avea olduğu ortaya çıkıyor.

ShiftDelete.Net

0 yorum:

Yorum Gönder