6 Ocak 2009 Salı

2013 Petkim Personel Alimi

Cekingen | 23:08 | 5 Yorum Yapılmış











Aliağa'da kurulu bulunan Petkim Petrokimya A.Ş. Mart ayında 250 teknik personel alımına gidileceğini açıklamış,
Genel Müdür Yavuz "Mart ayında 250 tane daha genç teknisyen alacağım. Yani yeni teknisyen alımı devam edecek. Şirkete, sadece üretimde ve bakımda çalışacak teknik personel alacağız. Bakımda ve üretimde çalışacak personel alınacak. Büro personeli, genel hizmet görevlisi, dolum işçisi, idare işçisi, resepsiyon görevlisi falan bilmem hepsini yok edeceğiz, çıkartacağız. Yani bu işlerden çekiliyoruz. Bu hizmetleri dışarıdan satın alacağız" diyerek, Petkim'in geleceğe yönelik istihdam politikasını şu sözlerle açıkladı;
"Hizmet alımı ve niteliksiz işleri veya devam etmeyen işleri dışarıdan satın alacağız ve kendi işçimizi sürekli elimizde tutacağız ve personel olarak kendimizi güçlendireceğiz. Petkim, meslek lisesi ve meslek lisesi olmayan bütün personele istihdam etmeyeceğiz. Meslek yüksek okulu mezunu olmayan hiç kimse girmeyecek. Zaten bu durumda olmayanların 4/c'ye geçmelerini rica ettik. Üretim ve bakımda çalışan sayımız ideal sayıya ulaşmıştır. Biraz daha eksiklerimiz var. Bunun içinde Mart Nisan aylarında 250 teknik eleman alımına gideceğiz. Yani üretim ve bakım da çalışan arkadaşlarımızın tamamına ihtiyacımız var. Hiç birinin ayrılmalarını istemiyorum. 4/c olmalarını da istemedim. Kendileriyle özellikle bire bir görüştüğünde kalmaları için ikna etmeye çalıştım. Sağ olsunlar büyük çoğunluğu da kaldı. Onunu dışındaki arkadaşlarım da uzun vadede o işlerde olmayacaklar.
Başvuru yapmak için tıklayınız
Petkim 2013 yılı iş başburuları için lütfen BURAYI tıklayın.

5 yorum:

  1. 4 yıl orda staj yaptım inşallah bir şansım vardır .
    Hangi alanlardan alınacak acaba ?

    YanıtlaSil
  2. Ege üniversitesi ikinci sınıf ikinci sınıf kimya mühendisliğiöğrencisitim (ingilizce) petkime staj başvurusunda bulunmak istiyorum;ama başvuru formuna ulaşamadım nerden bulabilirim?

    YanıtlaSil
  3. geçen yıl aliağa anadolu meslek lisesinden kimya bölümünden stajer öğrenci alınmadı bu sene alınacak mı?

    YanıtlaSil
  4. stajer öğrenci başvurusunu ne zaman yapabiliriz lütfen yardımcı olurmusuz

    YanıtlaSil
  5. torpiliniz var ise herşey olur bu petkimde böyle br yer burası

    YanıtlaSil