14 Ekim 2008 Salı

15. Bilgisayarla Beste Yarışması

Cekingen | 22:12 | Yorum Yok

Teknolojiyle buluşan yaratıcı ve özgün eserler, on beşinci kez TBD - Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışmasında. Bu yıl da Ulusal Bilişim Kurultayı "Bilişim 08" kapsamında gerçekleştirilecek olan yarışma amatör-profesyonel tüm bestecilere açıkmış.

Yarışmaya katılmak isteyen besteciler için son tarih: 17 Ekim
Katılım koşulları için: http://beste.halici.com.tr

Attilla Özdemiroğlu'nun başkanlığında Garo Mafyan, İzzet Öz, Borga Parlar, Hakan Özer, Sedat Ergin, Şeref Oğuz, Faruk Eczacıbaşı ve Emrehan Halıcı gibi müzik, teknoloji ve kültür dünyasının duayenlerinden oluşan jüri üyeleri bu yıl da heyecan ve titizlikle yepyeni eserleri değerlendirmek için biraraya gelecekler. Yarışmacı adayları eserlerini 17 Ekim'e kadar internet üzerinden teslim edebilecek.

Yarışmada bu yıl bazı yenilikler var. Jüri finale kalan yarışmacıların canlı performansına izleyiciler önünde yorum yapacak, puan verecek. 20 Kasım Perşembe günü, Ankara Sheraton Otelinde yapılacak final yarışmasını ve ödül törenini her yıl olduğu gibi İzzet Öz sunacak.

(TBD) Türkiye Bilişim Derneği tarafından gerçekleştirilen Ulusal Bilişim Kurultayı "Bilişim 08" 19-21 Kasım 2008 tarihlerinde Ankara Sheraton Otelinde yapılacak.

Yarışma Takvimi
Eser Göndermek için Son Tarih: 17 Ekim 2008, Cuma
Jürinin İlk Değerlendirmesi: 22 Ekim 2008, Çarşamba
Final Yarışması: 20 Kasım 2008, Perşembe
Ödül Töreni: 20 Kasım 2008, Perşembe

0 yorum:

Yorum Gönder