11 Temmuz 2008 Cuma

Techcrunch ve Webrazzi

Cekingen | 23:20 | Yorum Yok

Dünyanın en popüler Web 2.0 blogu TechCrunch ile Türkiye'nin en popüler Web 2.0 blogu Webrazzi'nin birlikte düzenledikleri TechCrunch & Webrazzi MeetUp, İstanbul'da 400'den fazla kişinin katımıyla gerçekleşmiş..Ayrıntılar yazının devamında.

MELİH BAYRAM DEDE
Dünyanın en popüler Web 2.0 blogu TechCrunch ile Türkiye'nin en popüler Web 2.0 blogu Webrazzi'nin birlikte düzenledikleri TechCrunch & Webrazzi MeetUp, İstanbul Conrad Hotel'de 400'den fazla kişinin katımıyla gerçekleştirildi. Türkiye'de bu alanda gerçekleştirilen en büyük ve önemli etkinlik olan TechCrunch & Webrazzi MeetUp'ta bu alandaki gelişmeler ele alındı.

TechCrunch & Webrazzi MeetUp için Türkiye'ye gelen TechCrunch editörlerinden Mike Butcher, hem etkinlikte bir konuşma gerçekleştirdi, hem de etkinlik sonunda düzenlenen kokteylde Türk web girişimci ve yatırımcılarıyla ülkemiz internet pazarının gelişimiyle ilgili görüşmeler yaptı.


Etkinlik Webrazzi'nin kurucusu ve Türkiye internet pazarının tanınan ismi Arda Kutsal'ın konuşmasıyla açıldı. Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri ve etkin isimlerinin katıldığı panellerle devam eden etkinlik, yayın hayatına yeni başlayacak web girişimlerinin lansmanları ile devam etti ve Mike Butcher'ın konuşmasıyla son buldu.


Bu önemli organizasyonun Türkiye'de hayata geçirilmesini sağlayan Webrazzi kurucusu ve Crenvo Danışmanlık Genel Müdürü Arda Kutsal konuyla ilgili şunları söyledi:


“Türkiye özellikle Web 2.0 alanında global anlamda büyük değer taşıyan bir ülkedir. 26 milyon internet kullanıcısı ve %77'si 16-34 yaş arasında olan kullanıcıları ile hem popülasyon, hem de önümüzdeki dönemlerde sahip olacağı online ekonomik gücü ile internet pazarının dünyadaki ilk 10 lider ülkesi arasında yer alacaktır. Bu tür organizasyonların böyle bir vizyon çerçevesinde daha geniş kitlelere ulaştırılabilmesi hem ülkemizin yaratacağı katma değer hem de vizyonun aktarımı için büyük önem taşımaktadır. Ben ve arkadaşlarım bu bakış açımızla Türkiye internet pazarını daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı artırarak sürdürüyor olacağız.”
yenisafak.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder