10 Eylül 2013 Salı

Şehirdeki En İyi Fiyatlar Ebrosur.com'da

Cekingen | 21:50 | Yorum Yok


Türkiye'nin ilk online lokal promosyon ve kupon dağıtım sitesi olan ebrosur.com ,ziyaretçilerine güncel fırsatları arama, bulma, gösterme ve yerel yeni fırsatlardan haberdar edilme olanağı sağlayarak kendi bölgesindeki en uygun fiyatları yakalayarak alışveriş yapabilme imkanı sağlayan bir sitedir.
Katalog, Broşür gösteriminin adresi eBrosur A101, media markt, tekzen, electroworld,Migros, Bim , Carrefour gibi gıda ürünleri satan firmalar,Bauhaus, Tekzen gibi ev ürünleri satan mağazalar,BMW, Toyota gibi araba markalarının ve yüzlerce marka ve binlerce mağazadaki katalog, broşür, insert ve aktüel ürünleri sizlere sunuyor.
ODTÜ Teknokent’te kurulu olan ve 1 Aralık 2011′de hizmete başlayan eBrosur.com  üzerinde yayınlanan tüm yayınların içeriklerinde arama yapabilir, aradığınız kelimenin bulunduğu yayınlara hatta ilgili sayfalara doğrudan ulaşabilirsiniz.
eBrosur.com aynı zamanda favori markalarının güncel medyaları yayınlanmaya başladığında veya istedikleri ürünlerin fırsat broşürleri içerisinde yer alması durumunda ziyaretçilerini uyarı mesajı ile herkesten önce haberdar ediyor. En uygun ürünü bulduklarında ise kendilerine en yakın şubenin harita üzerinden yerini ve iletişim bilgilerini göstererek hayatlarını kolaylaştırıyor.
iPhone ve iPad için mobil uygulamasınında bulunduğu ebrosur.com ile Broşürler, kataloglar, hepsi bir yerde.Yüzlerce markadan broşür ve katalogları güncel olarak sizlere sunan eBrosur, akıllı telefon ve tabletleriniz ile kullanabileceğiniz mobil uygulamaları ile broşür takip etmeyi ve görüntülemeyi daha da zevkli hale getiriyor. eBrosur, mobil platform uygulamaları ile günlük hayatınızın daha da içinde olacak.
Uygulamayı mobil cihazınıza kurduktan sonra tek yapmanız gereken ise fırsatların ayağınıza gelmesini beklemek.

Birçok markanın şubelerine özel broşürlerini güncel olarak hizmetinize sunan eBrosur.com'u  Facebook ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.
İletişim;
ODTÜ TEKMER No:405 ODTÜ TEKNOKENT ÇANKAYA/ANKARA
TELEFON: 0312 210 16 08
E-POSTA: musteri.hizmetleri@ebrosur.com

0 yorum:

Yorum Gönder