4 Ağustos 2013 Pazar

Modaya Özel İlk Arama Motoru; ModaSor.com

Cekingen | 20:57 | Yorum Yok


Modasor.com, Türkiye’nin modaya özel ilk arama motorudur. Online alışverişi ve modayı seven herkesi, tek tıkla hayalindeki ürünlerle buluşturmak hedefiyle, Türkiye’nin en çok sevilen online mağazalarından onbinlerce ürünü bir araya getiren Modasor.com, Temmuz 2012'de kullanıcıları ile buluştu. Resmi olarak da 2012 yılının Şubat ayında start alan modasor.com Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun Barış Aygören, Çağsun Acemoğlu, Deniz Ulus ve Halil Alper Öner adlı dört  dinamik girişimci tarafından hayata geçirilmiş.
Giyim,kozmetik,ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerindeki çok sayıda e-ticaret sitesini aynı çatı altında toplayan modasor, kullanıcılarına moda ve güzellik ile ilgili aradığı birçok ürünü tek bir platformda sunma amacını taşıyor. Trendyol, 1v1y.com, DayBuyDay, Butigo.com, Lidyana.com, Modapik.com, Outletim.com, Vipdukkan.com ve Zizigo.com gibi mağazaların da dahil olduğu 20 mağaza, günlük olarak değişmekle beraber yaklaşık 100.000 ürün ve 1.000′in üzerinde marka bulunuyor. Bunun yanında, sitede toplamda 70.000 ürün bulunuyor.
Genel olarak sitenin e-ticaretin hızlı alıcısı olan kadınlara hitap ettiğini söylebiliriz.Fırsat ve indirimleri bir araya toplayan site belli kategorilere odaklanarak doğru bir sunumla kullanıcılara hizmet veriyor.
Türkiye'nin modaya özel ilk arama motoru olan modasor,aklınızdaki ürünün rengini, fiyatını, markasını yazdığınızda, Modasor tüm mağazalardan onbinlerce ürünü tarayarak sizin için en uygun seçenekleri bulur. Türkiye'nin en çok sevilen online mağazalarıyla başarılı bir partnerlik süreci yönetmekte ve partnerlerinin hedef kitlelerine doğru maliyetlerle, en etkin şekilde ulaşmalarını sağlamaktadır.Üstelik Modasor.com üzerinde tüm bu sitelerdeki ürünleri markalarına, fiyatlarına, indirimlerine, renklerine kadar ayrıştırabiliyorsunuz. Bunun yanında hafta boyunca online mağazalardaki en beğenilen, en indirimli markaları ve kampanyaları modasor da günlük olarak bulabiliyorsunuz.
Öte yandan kariyer fırsatı yakalamak istiyorsanız modasor’da kariyerde yapabilirsiniz. modasor’da kariyer bölümünden iletişim mailini veya numarasını kullanarak daha detaylı bilgi ve başvurunuzu yapabilirsiniz.Modasor.’un genç ve dinamik ekibinin bir parçası olarak, heyecanlı ve ilklerle dolu bir kariyere adım atmayı istiyorsanız, işte iletişim bilgileri;
Tel: 0216 369 16 27
E-Posta: iletisim@modasor.com
İDEAL INTERNET E-TICARET VE DANIŞMANLIK HİZ. TİC. LTD. ŞTİ
Bağdat Cad. Yeni Köşk Apt. No:177/10 34730 Çiftehavuzlar İstanbul

0 yorum:

Yorum Gönder