14 Aralık 2015 Pazartesi

Kredi Kartı Başvurusu Artık Çok Kolay

Cekingen | 10:13 | Yorum Yok


Kredi kartı deyince birçoğumuzun aklına ilk önce kartzedeler, ödenemeyen veya faiziyle ile birlikte katlanıp artan o borçlar geliyor. Oysa ki, kredi kartları doğru kullanıldığı takdirde sadece hayatımızı kolaylaştırmakla kalmayıp, maddi olarak da bizlere kazanç imkanı da sağlıyor.
Kredi kartınızın sayesinde kredi kartı ile taksitli alışveriş yapabilme şansına sahip olabileceksiniz. Hesap kesim tarihinden hemen önce ödemenizi yapacak durumdaysanız o ayın içerisinde ödeme yapmak şartıyla tek çekim ödeme yapabilirsiniz.
Nakit olarak avans da çekebilirsiniz. Fakat bunu kartınızda bulunan limite göre belirleme yapabilmektesiniz. Okul taksitleri yüksek olduğu için okuldan çekim yaptırıp taksitli olarak ödeme yapabilmektesiniz. Elinizdeki kartınızın özelliğine göre ülkemizin dört bir yanında ve yurt dışında da kullanım sağlayabilirsiniz.
Kredi kartlarının bir özelliği de alışveriş yaptıkça bonus/puan kazanmanızdır. Kazandığınız bonusları/puanları alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
Kredi kartı ile alışveriş yapmanın faydalarını genel anlamda tartışmaktayız. Fakat kredi kartı kullanmanın bazı kuralları da olmalı. Kredi kartı kullanıcılarına ilk uyarı, kredi kartlarının bedava alışveriş imkânı olmadığını hatırlatmakla yapıyoruz.
Kredi kartları bizler için artık vazgeçilmez olanlar arasında ilk sırada yerini almaktadır. Doğru biçimde kullanımın sayesinde de pek çok avantajları vardır ve de insanlar bu avantajlardan faydalanmak isterler. Bununla birlikte kredi kartı borcunuzda yer almakta olan asgari ödeme tutarını da ciddiye almamanızı ve de kesinlikle borcunuzu her ay düzenli olarak kapatmanızı öneriyoruz.
Kredi kartı borçlarınızı düzenli bir şekilde ödeyebileceğiniz düşünüyorsanız hiç düşünmeden kredi kartı başvurusu yaparak hemen pek çok avantaja sahip kredi kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Son zamanlarda bankalar kredi kartı başvurularınızı cep telefonlarınızdan da yapma kolaylığını sağladığı için kolayca kredi kartı sahibi olabiliyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder