5 Haziran 2014 Perşembe

e-fidancim.com

Beşparasız - Ayşegül | 17:59 | Yorum Yok


Çiçek ve bahçe işleriyle uğraşmak bir çoğumuzun hobi alanları içerisindedir..Gerek bahçelerimizde gerek balkon yada evlerimizde mutlaka bir tanede olsa bitkimiz bulunur..
Bazen balkonun birinde gördüğümüz çiçekler ,bazende bahçelerde gördüğümüz bodür meyveler ve bitkiler bizi kendilerine hayran bırakır..Hep öyle bir bahçemiz yada çiçeklerimiz olsun diye içimizden geçiririz.Günümüzde internetten alışveriş seçenekleri arasına bitki ,çiçek, ve meyve fidanı yada tohumlarını alabileceğimiz sitelerde girdi.. Oturduğunuz yerden istediğiniz bitki yada meyveyi sipariş verip hiç yorulmadan zaman kaybetmeden kapınıza kadar getirtebilirsiniz..
Bu alışverişlerinizi yaparken bitkilerin sertifikalı meyvelerinde aşılı olup olmadığına dikkat etmek gerekir..Bu yüzden Alışverişlerinizde bu tür detaylara önem vermek zorundayız..Bu nedenle  güvenilir sitelerden alışveriş yapmak sizin için faydalı olacaktır..
Bitki alışverişi yapabileceğiniz güvenilir sitelerden bir taneside fidan satışı yapan e-fidancim.com
Bahçe küçük el aletlerinden tutun , çiçek tohumları, soğanları ve meyve fidanları , bodür meyve fidanlarına kadar geniş çaplı bir alışveriş yapabilirsiniz..
Birde bu alışverişlerinizi kampanyaları takip ederek uyguna alabileceğiniz gibi kargo ücreti ödemeden birçok ürünü kapınıza getirtebilirsiniz.. Bu ürünleri hem kapınıza kadar getirtip ,hemde taksitle uygun ödeme seçeneklerinden yararlanma şansınız olabilir..
Bitki alışverişlerinizi sadece kendiniz için değil ,yakınlarınız ve sevdiklerinize hediye amaçlı alıp kapılarına kadar gönderebileceğinizi de unutmayın..
Kısaca fidan satışı yapan e-fidancim.com adresini ziyaret etmeden fidan satın almayın..

0 yorum:

Yorum Gönder