27 Mayıs 2014 Salı

Amerika’da Doğumun Avantajları

Cekingen | 17:43 | Yorum Yok


Amerika’yı doğum için tercih etmenin birçok avantajları bulunmaktadır. Bundan dolayı her yıl yüzlerce aile Türkiye’den Amerika’ya gitmekte ve bebeklerini fırsatlar ülkesi yeni dünya da dünyaya getirmektedirler. Amerika’da doğum alanında kurumsal ve profesyonel bir hizmet sunan Yeni Bir Hayat kurucusu Şevki Akaydın Amerika’ya bu sebeple giden aile sayısında yıllara göre artan bir trend olduğunu vurguluyor. Öyle ki bazı aileler banka kredisi alarak doğum için Amerika’nın yolunu tutuyorlar.
Amerika’da doğum yapmanın avantajları arasında ilk sıra da gelen Amerikan topraklarında gözlerini dünyaya açan her bebeğin Amerikan vatandaşı olması geliyor. Bu vatandaşlığı elde etmek için Amerika’da doğmanın dışında hiçbir koşul aranmıyor. Amerikan vatandaşı olmanın sağladığı ayrıcalıklar ise şüphesiz son derece önemli. Amerika’da yaşamak, çalışmak, vizesiz seyahat özgürlüğü gibi temel ayrıcalıklar bunlar için de en bilinenleri.
Bunlara ek olarak özellikle yurtdışı eğitim açısından da Amerika’da dünyaya gelmiş olmak bebeğe öğrencilik hayatında avantajlar sunuyor. İlk, orta ve lise eğitimini Amerika’da ücretsiz olarak yapabiliyor. Diğer Amerikalı öğrenciler gibi orada Amerikan üniversitelerine yabancı öğrencilere göre çok daha ekonomik koşullarda gidebiliyor. Hatta eğer çalışkan bir öğrenci ise bu okullardan burs bile alma hakkına sahip oluyor.
Yeni Bir Hayat Amerika’da doğum konusunda uzun zamandır hizmet sunan ve ailelerin en çok tercih ettiği kurumsal firma ünvanını taşıyan bir kuruluş. Şevki Akaydın Amerika’ya doğum için gitmeyi düşünen bir ailenin hamileliklerinin 7. ayında Amerika’ya seyahat etmeleri gerektiğini belirtiyor. Böylece uzun uçak yolculuğu anne adayı için nispeten daha az zorlukla geçiyor. Amerika’ya gidişleri öncesinde kalacakları ev, tıbbi bakımlarını üstlenecek doktorlar, doğumlarını yapacakları hastane gibi çok önemli konular Yeni Bir Hayat’ın Amerika’da bulunan ekipleri aracılığı ile çözümlenmiş oluyor. Eğer anne adayının İngilizcesi iyi değilse Amerika’nın belirli şehirlerinde bulunan Türk doktorları da tercih etme şansına sahip. Ya da alternatif olarak Yeni Bir Hayat’tan rehberlik hizmeti alabilir.
Yeni Bir Hayat doğum için özellikle Miami, Tampa, Los Angeles ve San Diego gibi güney şehirlerinin tercih edildiğini belirtiyor. Bunda en büyük sebep bu şehirler de yılın 12 ayında ılıman ve güzel bir iklimin olması. Amerika’da doğumun kazandıracakları ve süreci hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz www.yenibirhayat.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder