25 Nisan 2014 Cuma

Ev ve Ofis Taşıma Hizmetleri

Cekingen | 18:14 | Yorum Yok


Ankara'nın neresinde olursanız olun ücretsiz ekspertiz göndererek nakliyat gününde doğabilecek tüm sorunları ortadan kaldıran Destan nakliyat, 1990 yılında taşımacılık ve nakliye sektöründe ki boşluğu fark etmiş bu doğrultuda hareket etmek için ve insanların ihtiyaçlarını karşılayıp hayatı kolaylaştırmak için Yılmaz Teke tarafından başkent Ankara’da kurulmuştur.
Telefonla iletişime geçtiğinizde ekonomik, kaliteli ve her eşyanın bizim için değerli olduğuna inanarak konutunuzun, iş yerinizin nakliyatında sizlere sorunsuz evden eve nakliyat çözümleri sunmaktadır.Ankara evden eve nakliyat sektöründeki saygın şirket olarak kadromuzda bulundurduğumuz elemanlar tecrübeli , eğitimli , saygılı ve işini iyi bilen elemanlardır.
Ayrıca Ankara şehrinde Destan nakliyat dünya teknolojilerini takip ederek lojistik altyapısını sürekli yenileyen bir firmadır.Çünkü bir çok evden eve nakliyat taşıma firmaları kendini tanıtım reklamlarında siz değerli müşterilerini etkilemek amacı ve düşüncesi ile reklamlardan ve internetteki web sayfalarından etkilenip sadece iletişime geçilmesi düşüncesinden dolayı sonrasında detaylı araştırılmadığından genelde taşıma işlemlerine start verildiğinden sonra taşıma işlemi sonlanana kadar hep sorun yaşanmıştır.
İnsanlara iyi bir hizmet vermenin en iyi yolu onların ihtiyacını en uygun şekilde karşılamaktır. Bu nedenle Destan nakliyat müşterilerine birçok taşımacılık hizmeti vererek onların her türlü nakliye işlerini güvenle yapmaktadır. Sektörde köklü bir geçmişi olan ve tecrübeyle her gün kendi daha da geliştirerek sektöründe önemli oyunculardan biri olan Destan nakliyat bu köklü geçmişin gerekliliklerinin ve sorumluluklarının farkında olarak taşımacılık ağını genişletmiş ve birçok taşıma modeli geliştirmiştir.
Ankara’nın sayılı nakliye firmalarından biri olarak her taşıma işlemi sonrasında müşterilerine olumlu düşünceye sahip olmaları için her türlü hizmeti eksiksiz bir şekilde sağlayan Destan Nakliyat Tüm taşımacılık işlemlerinde eşyaları sigortalayıp herhangi bir sorun esnasında mağdur olmalarını engelliyor. Bununla birlikte eşyaların müşteriler için çok değerli olduğunu bilerek tüm eşyaları uygun malzemelerle paketleyip araçlarına özenle yerleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder