20 Mart 2014 Perşembe

Geturkiyeblog.com

Cekingen | 22:42 | Yorum Yok
Her açıdan gelişen teknolojinin sağladığı avantajlar günlük yaşamı çok daha kolay bir hale getirirken, aynı zamanda da elektriğe ve elektronik cihazlara insanların olan bağımlılığını arttırıyor.Gelişen dünyamızda özellikle büyük kentlerde yaşanan elektrik problemleri, günlük yaşamı çok yüksek oranda direkt olarak etkiliyor. Her şeyin elektriğe ihtiyaç duyan günümüzde bu yaşanan elektrik problemlerinin yaşamın kilitlenmesine neden olabiliyor. Bunun dışında bu elektrik problemleri, bireysel bazda bile düşünüldüğünde hem elektrikli cihazların zarar görmesi hem de ihtiyaçların karşılanmasında sorunlarla karşılanması yönünden büyük bir sorun yaratıyor.İnternet ve sistemlerin bir arada kullanılması önleme dayalı sistemlerin oluşturulmasını sağlıyor.Dünyanın en büyük 4. şirketi olan GE (General Electric)öncülüğündeki endüstriyel internet çalışmaları, birbirinden faydalı çalışmalarla sürdürülüyor ve Blog sitesi üzerinden takipçileriyle paylaşılıyor.
GE Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi CIO’su İbrahim Gökçen in paylaştığı en son yazıda da Büyük Veri Kavramı ve Endüstriyel İnternet hakkında olmuş. İbrahim Gökçen in paylaştığı  Büyük veri hakkındaki yazı için tıklayın.

 


Enerji verir, Taşır, Tedavi Eder, İnşa Eder başlıkları altında gruplandırdığı enerji, sağlık teknolojileri, ulaşım teknolojileri konularındaki faaliyetlerini blogda açıkça bulabileceğiniz GE; yaptığı inovasyon yarışmaları ile gelişimi destekliyor.Ayrıca bu blogda GE (General Electric) Dünyadaki ve Türkiye’deki çalışmalarıyla  ve iş ortaklıklarıyla gelecek projeleri ile  ilgili tüm haberleri takip edebilir, Geçmişi sağlık sektörüne dayanan ve uzun yıllar diş hekimliği de yapmış olan General Electric yeni CEO'su Canan Özsoy ile ile blog üzerinden yazılarıyla  iletişim halinde olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder