1 Temmuz 2013 Pazartesi

Yatirimyeri.com

Cekingen | 11:09 | Yorum Yok

Size bu yazımda Yatırımyeri.com adlı siteyi tanıtmak istiyorum.Yatırımyeri.com 5 Yıldır Akıllı girişimcilerin adresi olarak ve  adından da anlaşılacağı üzere ziyaretçilerini ekonomideki gelişmelerden haberdar eden, yatırımcıların ilgisini çekebilecek haber ve incelemeler sunan bir web sitesidir.Ekonomide yaşanan gelişmeleri, sektörel ve bölgesel fırsatların girişimcilere ve mikro ekonomik birimlere duyurulmasını amaçlamaktadır. Böylece, firmaların rasyonel yatırım kararları desteklenmektedir.Yatirimyeri.com ile ulaşılmak istenen bir başka amaç ta, internet sitesi aracılığı ile İl ve İlçe düzeyinde firma ve kişilerin aktiflerini pazarlayabilecekleri “reel sektör pazarı” oluşturmaktır.Yani 81 ilimizdeki firma ve kişilerin sahip oldukları, fakat satmak, kiralamak, devretmek veya ortaklık kurmak istedikleri varlıkların ilgililere duyurulmasıdır. Bu kapsama üretim amaçlı taşınmaz mal varlıkları girebildiği gibi ürünlerin satış ve pazarlama aktiviteleri de girmektedir. Ayrıca yine en güncel inovasyon haberlerini Yatırımyeri.com da bulabilirsiniz.İnovasyon da nedir diyenlere kısaca bilgi vereyim,
"İnovasyon,Pragmatik bir kavram olup,gerçek dünya faaliyetlerine bir yeniliğin katılması şeklinde anlaşılmaktadır..İnovasyon kavramı belirli bir değer taşımamaktadır.Ancak rasyonellik varsayımı inovasyonların ilerlemeye yöneldiğini, en az inovasyonu yapana göre kabul etmektedir.
İnovasyonların kaynaklan yeni icatlar,yeni teoriler,yeni kavramlar, ya da eskinden bilinen prensiplerin yeni bir şekilde uygulanmasıdır.Ekonomi de inovasyon 3 şekilde anlaşılmaktadır.Bunlar; Üretimde değişmeler yapmak,Piyasaya yeni tür malların girmesi ve Piyasaya yada ekonominin bütününe yeni usullerin uygulanması,diğer bir deyişle sosyal reform".
Sanırım inovasyon hakkında  bu kadar bilgi yeter.Gelelim asıl konumuza,
Yatirimyeri.com yerel haberlerin bulunduğu ve devamlı güncellenen tarafsız haber sitesidir.Finans sektöründeki en güncel haberlerin sunulduğu, piyasa araştırmalarını, yurtdışından finans sektörünü yönlendiren bilgilerini, gündemin ve politikanın tansiyonunu ölçen anketlerini bulabileceğiniz www.yatirimyeri.com'un en farklı özelliği yurt çapında ilçe ilçe detaylı yatırım ve lojistik bilgilerin bulunduğu tek site olması.
Site içerisinde sunulan pek çok form ile gerek ürün satışı gerçekleştirmek,gerekse kredi imkanları için başvuruda bulunmak mümkün.Son olarak sitenin bazı bölümlerini görebilmek için üye olmak gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder