10 Temmuz 2013 Çarşamba

iyi.net-iyi'sini bulmanın en kolay yolu

Cekingen | 22:20 | Yorum Yok

Bir ürün aldınız ve çok memnun kaldınız. Herkese tavsiye etmek, ürünün güzelliklerinden bahsederek insanlara yardımcı olmak istiyorsunuz ya da memnun kalmadığınız, keşke almasaydım dediğiniz bir ürün hakkında deneyimlerinizi paylaşarak diğer insanların maddi zarara girmesini, hayal kırıklığı yaşamasını engellemek istiyorsunuz. Kısacası ‘’yardımlaşmak’’ ve ‘’iyi insan’’ olmak istiyorsunuz. O zaman en doğru yerdesiniz.En iyiyi bulmakta zorlananlar için yeni nesil alışveriş rehberi www.iyi.net sayesinde Online olarak tek tıkla her türlü ürünün kıyaslamasını yapabiliyorsunuz.Ayrıca piyasada mevcut olan en kaliteli ürünlerin özelliklerine göre sıralama yapmanız da mümkün. "iyi.net" satın almak istediğiniz her şey için ürün yorumları okuyarak ürün karşılaştırmaları yapabileceğiniz, fiyat karşılaştırma imkanı da sağlayan bir platformdur.
Ürünleri seçmeniz ve “karşılaştır” butonuna tıklamanız yeterli. iyi.net size iki farklı marka ya da modelin birbirinden daha üstün olan özelliklerini görmenizi sağlıyor.Böylelikle tüketiciler, farklı sitelerde fiyat karşılaştırması yapmak yerine, tek bir site üzerinden bir ürünün internetteki en uygun fiyatını görebiliyorlar.Karşılaştıracağınız ürünleri seçin ve  ürünleri,fiyatları ve tüm özellikleriyle birlikte aynı sayfada görün. Sizin yapmanız gereken tek şey aralarından en çok beğendiğiniz ve sizin ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacağına inandığınız ürünler arasından seçim yapmak. Bu sayede fiyat kıyaslaması yapmanız çok daha kolay olacağı gibi sizin için en ideal olabilecek modeli bulmanız da bir o kadar kolay ve hızlı olacaktır.
Bilgisayarlardan cep telefonlarına, fotoğraf makinelerinden televizyonlara, beyaz eşyalardan anne ve bebek ihtiyaçlarına kadar oldukça geniş bir yelpazesi bulunan ve yakında da motorlu taşıtlar bölümünün de ekleneceği iyi.net’te şu an için 7 kategori ve 1679 marka bulunuyor.
Ocak 2013 kurulan iyi.net,Atay Kula ve Levent Sever imzasını taşıyor.Siteye e-posta adresiyle ya da Facebook, Twitter veya Google+ hesabınızla üye olabiliyorsunuz.Bu sayede kullanıcılar birbirleriyle arkadaş olup mesajlaşabiliyor.Bunun yanında sitede bulunan forumda ürünlerle ilgili sorunlarınızı veya yorumlarını paylaşarak diğer kullanıcılarla paylaşım yapabilirsiniz. Kullanıcılara satın almak istedikleri ürünler hakkında yorumlardan “iyimetre” adı verilen değerlendirme puanına kadar birçok bilgiyi bir arada sunan iyi.net internetin kafa karıştırıcı çeşitliliğinde kaybolmadan karar verme konusunda size çok yardımcı olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder