10 Ocak 2013 Perşembe

Skype 2013 İndir

Cekingen | 15:44 | Yorum Yok

Bildiğiniz Windows Live Messenger, artık hizmetini Skype’a devretti. Bu yüzden Windows Live Messenger yani Msn artık kurulumdan kalktı. Zaten görünen o ki Msn'nin sunduğu her türlü özelliği daha kaliteli bir şekilde sunan Skype artık yeni çağın msn programı olacak gibi.Bu arada bir yandan  bilgisayarlarda veya telefonlarda kurulu msn messengerlar skype indirmek için uyarı vermeye başladılar bile.İlk başlarda kullanıcılar Skype programını kullanmakta biraz zorluk çekse de zamanla alışacaklarına eminim. Çünkü Skype İndirdiğinizde bizlere bir sürü avantajı oluyor.

Skype ile görüntülü ve sesli konuşmanın yanı sıra aynı zamanda sabit ve cep telefonlarına bir miktar ücret karşılığında aramalar da yapabilirsiniz.Ve görüşmeler gerçekten mükemmel kalitede. MSN İndirdiğimizde bu kadar geniş bir grup görüşmesinden faydalanamıyorduk ancak Skype’da verilen telefon görüşmesi hizmeti de  muhteşem bir hizmet.Aynı  telefona TL yükler gibi kontör yüklediği zaman sabit ve cep telefonlarını arayabiliyorsunuz.

Yani kısacası hemen Skype yi İndirin ve arkadaşlarınız, aileniz ya da iş bağlantılarınız ile ücretsiz görüntülü görüşme fırsatı yakalayın.

0 yorum:

Yorum Gönder