2 Nisan 2012 Pazartesi

Hostgator Kupon Kodu

Cekingen | 09:43 |
Uygun fiyata Dünya’nın en kaliteli hizmetini veren ve en çok müşterisi olan hosting firması olan hostgator’dan hosting paketi almak isterseniz hosgator indirim kuponları sizleri beklemektedir.

Neredeyse tüm paketlerde kullanabileceğiniz bu kuponlar sayesinde hosting paketinizi çok uygun fiyata alabilirsiniz. Hostgator indiriminden faydalanmak için yapmanız gereken ilk şey bir hostgator kuponu bulmaktır. Bu kuponlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.






 Daha sonraki aşama ise normal hosting almak gibidir. İlk olarak kendinize uygun shared hosting, reseller hosting veya vps hosting paketini seçersiniz. Daha sonra ise istenen blgileri doldurursunuz. Domain kısmının alt tarafında bulunan kupon bölümüne isesahip olduğunuz hostgator kuponunun kodunu yazarsınız. Daha sonra ileri dersiniz istenen diğer bilgileri doldurursunuz ve indirimli hosting paketinizi alırsınız. Anlattığımız gibi hostgator indiriminden faydalanmak oldukça basit bir işlemdir. Tek dikkat etmeniz gereken husus; aldığınız hosting paketine uygun olan hostgator indirim kuponunu kullanmaktır. Çünkü bazı kuponlar sadece reseller hostinglerde kullanılabilmektedir. Ayrıca aylık ve yıllık alımlara göre kullanılacak kuponlar farklıdır. Aylık alımlarda ilk ay $0,01 kuponunu kullanabilirsiniz. Fakat yıllık alımlarda kullanacağınız kupon %25 indirim kuponudur. Diğer bir şey ise; kuponun aktif olup olmadığıdır. Hostgator kuponlarında genellikle zaman kısıtlaması yoktur, fakat bazı kampanya kuponları belli bir süre geçerlidir. En güncel kuponlar www.hostgatorkuponkodu.com da yayınlanmaktadır. Bu nedenle güncel hostgator kuponu kullanmalısınız ki; indirimden rahatlıkla faydalanabilesiniz. En iyi hosting hizmeti veren firmalardan olan hostgator müşterine en uygun şekilde hizmet vermeyi amaçlamakta ve bu nedenle indirim kuponlarını herkesin kullanımına sunmaktadır. Sizlerde hostgator firmasından hosting alacağınız zaman bu kuponları kullanabilirsiniz. Host indirimlerinin yanında godaddy'den domain indirimleri için godaddy promo code kullanabilirsiniz. %30 a varan indirimlerden faydalabilirsiniz. www.domainindirimkuponu.com dan takip edebilirsiniz.
Bu bir reklamdır