23 Aralık 2009 Çarşamba

Petek Marketing Sistem

Cekingen | 11:06 | 1 Yorum Yapılmış






PETEK Marketing, 10,000' in üzerinde kayıtlı üyesi olan Network sistemlerine yeni bir boyut kazandıran PMS sistemiyle çalışan bir şirket. Bu kazanç sistemi ile çok ciddi gelirler elde edebilirsiniz.Özellikle ev hanımları yada ek iş arayanlar için iyi bir gelir.Bilmeyenler için anlatıyorum.Bu sistem avon ,yada envey ürünleri satış sistemine benziyor.İç çamaşırı,pijama,gecelik,erkek iç giyim pijama vs. ürünler mevcut.Günlük hayatta olmazsa olmazımız olan bu ürünler tahmin edebileceğiniz gibi benzer sistemde çalışanlardan daha çok alıcı bulmakta. Yapmanız gereken BURADAKİ linki tıklayıp bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurup üye olmak ve aktivasyon mailini beklemek.Satıcıya hiçbir zarar getirmeyeceği için denemeye değer diyorum.Özellikle çevresi çok olanlar için ideal bir iş.Ayrıca yapacağınız her üyeden pirim alacağınızıda unutmayın.Şimdiden iyi çalışmalar.Bol kazançlar:)
Son Bir tavsiye TC numaranız, Banka hesap numaranız ve banka bilgilerinizi firma istemeden formda doldurmayınız.forum kabul etmezse _ gibi karakterler yazıp üyelik bilgileriniz ok lendikten sonra bilgilerinizi düzenleyin.

Ayrıntılı bilgi için Tıklayın.
Başvuru formu için Tıklayın.

1 yorum:

  1. http://www.petekmarketing.com//ref.aspx?rcn=4884
    PETEK MARKETING, 10,000' in üzerinde kayıtlı üyesi olan Network sistemlerine yeni bir boyut kazandıran PMS sistemiyle çalışan bir şirket. Bu kazanç sistemi ile çok ciddi gelirler elde edebilirsiniz.Özellikle ev hanımları yada ek iş arayanlar için iyi bir gelir.Bilmeyenler için anlatıyorum.Bu sistem avon ,yada envey ürünleri satış sistemine benziyor.İç çamaşırı,pijama,gecelik,erkek iç giyim pijama vs. ürünler mevcut.Günlük hayatta olmazsa olmazımız olan bu ürünler tahmin edebileceğiniz gibi benzer sistemde çalışanlardan daha çok alıcı bulmakta. Yapmanız gerekenBURADAKİ link
    http://www.petekmarketing.com//ref.aspx?rcn=4884
    ve doğru olarak tıklayıp bilgileri eksiksiz doldurup üye olmak ve aktivasyon mailini beklemek.Satıcıya hiçbir zarar getirmeyeceği için denemeye değer diyorum.Özellikle çevresi çok olanlar için ideal bir iş.Ayrıca yapacağınız her üyeden pirim alacağınızıda unutmayın.Şimdiden iyi çalışmalar.Bol kazançlar:)
    http://www.petekmarketing.com//ref.aspx?rcn=4884

    YanıtlaSil