1 Kasım 2009 Pazar

2013 Yılı İstihdam Planı Hazırlayan Şirketler

Cekingen | 16:05 | 1 Yorum Yapılmış















isteinsan.com.tr haberine göre 2013 yılı istihdam planlarını hazırlayan şirketler Toplamda 25 bin kişilik alım gerçekleştireceklermiş,Başta İş Bankası,SunExpress,Yapı Kredi gibi büyük şirketlerin 2013 yılı istihdam planları ve ne kadar eleman alacağı yazımın devamında,

Anadolu Sigorta: 2013 sonuna kadar bünyesine yaklaşık 20 kişi daha alacak olan şirketin 2013 yılı istihdam planları, aralık ayı içinde netleşecek. Teknik müdürlükler, yazılım geliştirme müdürlüğü ve bölge müdürlüklerinde görevlendirilmek üzere uzman yardımcısı, yazılım uzman yardımcısı, hasar denetim memuru ve maksimum sigorta uzmanı olarak çalışacak kişileri istihdam etmeyi planlayan Anadolu Sigorta’nın Teftiş Kurulu Başkanlığı’nca yürütülen müfettiş yardımcısı alımları ise devam ediyor. www.anadolusigorta.com.tr

Anadolu Hayat Emeklilik: 2013’un son çeyreğinde farklı pozisyonlarda toplam 25 kişiyi işe almayı planlayan Anadolu Hayat Emeklilik, 2012 yılı içinde ise yaklaşık 50 kişilik istihdam yaratacak. Pazarlama ve satış pozisyonlarına başvuracak adaylarda “Bireysel Emeklilik Aracılığı Lisans Belgesi” olanları tercih eden Anadolu Hayat Emeklilik, özgeçmişleri www.anadoluhayat.com.tr adresinden kabul ediyor.

Alcatel - Lucent: 2013'un sonuna kadar 20, 2013 yılında ise yaklaşık 70 kişilik istihdam yapmayı öngören şirket, yurtdışı projelerinde de görev alacak kişiler arıyor. Yazılım, test, sistem entegrasyonu ve teknik destek gibi mühendislik pozisyonları için alım yapılmasını planlayan Alcatel, lokal faaliyetler içinse satış, proje yönetimi ve iş geliştirme bölümleri için eleman alımına gidecek. www.alcatel-lucent.com

Ayakkabı Dünyası: 2012 - 2013 döneminde mağaza sayısını artıracak olan şirket, açacağı her mağaza için ortalama 15 - 20 yeni personel istihdam edecek. Mağaza yöneticisi, mağaza müdür yardımcısı, reyon yöneticisi, satış danışmanı, kasiyer, müşteri hizmetleri elemanı, ön muhasebe, depo ve temizlik görevlisi alımı yapacak olan Ayakkabı Dünyası başvuruları cv@ayakkabidunyasi.com.tr adresinden kabul edecek.

BSH Ev Aletleri: Kültürlerarası anlayışa sahip, iletişim kurabilme yeteneği gelişmiş, müşteri odaklı, öğrenmeye ve değişime açık, teknoloji ve yenilikleri takip eden kişilerle çalışmayı tercih eden BSH Ev Aletleri, başvuruları www.bsh.com.tr/kariyer linkinden kabul edecek.

Callpex Çağrı Merkezi: Minimum 300 kişilik yeni personel alımı gerçekleştirecek olan Callpex, ağırlıklı olarak müşteri temsilcisi alımı yapacak. Takım lideri, operasyon sorumlusu ve hizmet yöneticisi pozisyonları için de eleman arayışına giren şirket, başvuruları ik@callpex.com e-mail adresi üzerinden kabul edecek.

Ceva Lojistik: Yeni başlayan operasyonlarda yetiştirilmek üzere eleman alımına gidecek şirket; depolama, dağıtım ve inbound lojistik süreçlerinde çalışacak ekip arkadaşları arıyor. Ayrıca iş geliştirme, müşteri ilişkileri bölümleri için de alım yapmayı planlayan Ceva, başvuruları hrturkey@cevalogistics.com e-mail adresi üzerinden kabul ediyor.

De Facto: 57 mağazası olan De Facto yılsonuna kadar 70, 2010 sonu itibariyle de 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor… Eylül itibariyle bin 53 çalışanı olan şirket 2010’un ocak ayında bu sayıyı bin 226, 2010 sonunda ise iki bin 12’ye çıkarmayı hedefliyor. Yani şirkette 2013 sonuna kadar toplam 959 kişilik bir istihdam yaratılmış olacak. Mağaza sayısı arttıkça merkezdeki depo sorumlusu, tasarım asistanı, merchandiser, bilgi işlem ve insan kaynakları gibi pozisyonlar için de alım yapılması planlanıyor.www.defacto.com.tr

Demsa: Bu kış sezonunda İstanbul Abdi İpekçi ve Ankara Kent Park AVM de açılacak Brandroom mağazaları için 75 kişilik alım yapmayı hedefleyen şirket, açılması planlanan mağazalarla yaklaşık 150 kişiye daha iş imkânı sunacak. Ağırlıklı olarak satış kadroları için eleman arayışına çıkan Demsa, başvuruları web sitesi www.demsagroup.com üzerinden kabul ediyor.

Doğtaş Mobilya: 2003 sonuna kadar yaklaşık 12 kişilik alım yapmayı planlayan Doğtaş Mobilya, 2010 yılında ise 24 kişiyi istihdam edecek. Panel üretim müdürlüğü, döşeme üretim müdürlüğü, kalite müdürlüğü ve insan kaynakları müdürlükleri için personel arayışına giden şirket, makine operatörleri ve kalite kontrol mühendisleri arıyor. Doğtaş başvuruları, ik@dogtas.com.tr veya kurumsal internet sitesi www.dogtas.com.tr üzerinden kabul ediyor.

Finansbank: Şirket öncelikli olarak genel müdürlük ve şubelerde ihtiyaç duyduğu personel ihtiyacını gidermek üzere çalışıyor. 2013 yılı bütçe/planlama çalışmalarına devam eden Finansbank, müşteri odaklı çalışabilecek, ekip çalışmasına yatkın, ticari bilince sahip ve problem çözme yeteneği gelişmiş takım arkadaşları arıyor. Bankadaki açık pozisyonlar, www.finansbank.com.tr adresinden duyurulacak.
GROU.PS: Silikon Vadisi’nde kurulan, bireylerin, sivil toplum kuruluşlarının ve küçük işletmelerin çevrimiçi (online) platformlar oluşturmalarını sağlayan Türk sermayeli GROU.PS, PHP(network) uzmanları arıyor. İyi derecede İngilizce bilgisi arayan şirket, başvuruları http://grou.ps/needs_you adresinden topluyor.

İş Bankası: 2002 - 2013 döneminde kadro ihtiyaçları doğrultusunda eleman alımı yapacak olan İş Bankası, ağırlıklı olarak müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur pozisyonlarını dolduracak. 30 yaşını aşmamış ve üniversitelerin -her pozisyon için farklılık gösteren- dört yıllık bölümlerinden mezun olmuş adaylarla çalışmak isteyen banka, başvuruları ik.isbank.com.tr adresinden kabul ediyor.

Magic Life: 2002 – 2013 yılı için bin 300 kişilik alım yapacak olan Magic Life, ağırlıklı olarak operasyon bölümlerine yeni eleman eklemeyi planlıyor. Adaylarda yabancı dil bilgisine önem veren şirket, başvuruları www.magiclifeacademy.com ya da mlhr@magiclife.com adresine bekliyor.

Metis: Önümüzdeki bir ay içinde, çağrı merkezi için 120 müşteri temsilcisi alacak Metis, teknik destek uzmanı ve tele-satış temsilcileri de istihdam edecek. Adaylarda bilgisayar kullanma ve İngilizce bilgisi arayan şirkete başvurularınızı
ik@metis-tr.com adresi üzerinden yapabilirsiniz.

Otokar: 2012’un son çeyreğinde ve 2013’da yaklaşık 50 kişiyi istihdam etmeyi planlayan Otokar, tank ve zırhlı araçlar, Ar-Ge, ürün geliştirme, satış ve pazarlama bölümleri için yönetici ve mühendis alımı yapacak. Şirket, işe alacağı adaylarda iyi derecede İngilizce bilgisi arıyor. Başvuruları, ik@otokar.com.tr adresinden kabul eden şirket ayrıca www.kockariyer.com üzerinden de CV topluyor.

Praktiker: 2012 - 2013 döneminde büyüme ve gelişme stratejileri doğrultusunda eleman alımı yapmaya devam edecek. Ağırlıklı olarak satış birimleri için eleman alacağını açıklayan şirket, başvuruları www.praktiker.com.tr üzerinden kabul edecek.

P&G: Bu yıl içinde 40 ila 60 kişilik alım yapacak olan P&G, iş başvurularını www.pg.com.tr sitesinden kabul ediyor. Farklı departmanlar için alım yapacak olan P&G, en çok da müdür yardımcısı pozisyonunda eleman arıyor.

Ran Lojistik: 50 kişilik eleman alımı yapmayı planlayan Ran Lojistik, satış ve pazarlama departmanını büyütmeyi hedefliyor. Operasyon bölümüne de 30 kişi alacak olan şirket, başvuruları ik@ran.com.tr mail adresinden kabul edecek.

SAS Türkiye:
2012 -2013 döneminde satış ve danışmanlık kadrolarını güçlendirmeyi planlayan şirket, analitik, istatistik alanlarında uzmanlaşmış danışman ve satışçıları ekibine katacak. CV’nizi sastr@tur.sas.com adresine yollayabilirsiniz.

Sezon Pirinç: Önümüzdeki dönemde altı kişiyi işe almayı planlayan Sezon Pirinç, yeni kuracağı enerji tesisi için üretim, makine ve elektrik mühendisi istihdam etmeyi planlıyor. Makine ve elektrik mühendisi alımı yapacak olan şirket, yabancı dil bilgisi ve minimum beş yıllık sektör tecrübesi arıyor. www.sezon.com.tr

Speak: 2013 yılında ortalama 200 kişilik alım yapacak olan çağrı merkezi, ağırlıklı olarak saha satış yöneticisi, tele-satış yöneticisi ve satış takım lideri pozisyonları için yeni istihdam yaratacak. İlgili pozisyonun gerekleri doğrultusunda öğrenim ve deneyim kriterlerine büyük önem veren Speak özellikle satış alanında lise veya meslek yüksekokulu mezunlarıyla üniversiteyi yeni bitirmiş adaylara öncelik verecek. Başvuruları www.speak.com.tr adresinden yapabilirsiniz.

SunExpress: 2012– 2013 döneminde işe alımlara devam eden SunExpress, iç ve dış hat uçuşları gerçekleştirdiği İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya ekiplerine toplam 350 civarında yeni eleman eklemeyi planlıyor. İşe alacağı kişiler için öncelikle üniversite mezunu olma ve iyi derecede İngilizce bilme şartı koyan şirket ayrıca, havacılık tecrübesine sahip ve ikinci bir yabancı dili konuşabilen kişileri tercih ediyor. www.sunexpress.com/xq-tr/tr/index.jsp

T-Bank : 2013 sonuna kadar şube sayısını 40’a çıkarmayı planlayan T-Bank, bu hedefe paralel olarak eleman alımına gidecek. Yenilerinin yanı sıra mevcut şubeler için de alım yapmayı programına alan banka, genel müdürlükte oluşacak ihtiyaçlara göre de istihdam yaratacağını açıkladı. Banka, ağırlıklı olarak pazarlama ve satış ekipleriyle operasyon bölümleri için istihdam yapacak. T –Bank’a iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar, www.tbank.com.tr ‘den bilgi alabilir.

Teknosa: Bu yılsonuna kadar 400, 2013 yılında ise yaklaşık bin kişilik alım hedefleyen Teknosa, ağırlıklı olarak satış danışmanı, kasiyer, operasyon elemanı ve tekno asistan gibi pozisyonlarda istihdam edecek eleman arıyor. İş başvurusu yapmak isteyen adaylar, www.teknosa.com/insan_kaynaklari adresinden ilgili ilanlara başvurularını yapabilir.

TurkNet: Bu yılın sonuna kadar 20 kişiyi istihdam etmeyi planlayan TurkNet, yeni eleman alımlarını network uzmanları, satış öncesi destek mühendisleri, ürün yöneticileri ve satış elemanları gibi pozisyonlarda gerçekleştirecek. Başvuru için: http://ik.turk.net.

TNT Ekspres: Önümüzdeki dönemde 125 kişiyi işe almayı planlayan TNT Ekspres, ağırlıklı olarak mavi yakalı personel arıyor. Operasyon departmanında gümrük ve depo bölümlerinin yanı sıra müşteri hizmetleri, idari işler, finans ve satış departmanları için de şirketin büyümesiyle doğru orantılı olarak alımlar yapmayı planlayan TNT, CV’leri insan.kaynaklari@tnt.com adresinden kabul edecek.

Turkuazoo: Ziyaretçi kabulü, bilet kesimi, kasa, ziyaretçi rehberi ve animatörlük pozisyonları için 15 kişilik part – time eleman alımı yapacak şirket, lise mezunu olan ve yüksek iletişim becerisine sahip kişileri bekliyor. Başvurular turkuazoohr@turkuazoo.com adresinden kabul edilecek.

Türkiye Halk Bankası: Uzman yardımcısı, servis ve banko görevlisi unvanları için alım yapmayı planlayan Halk Bankası, ilk etapta bin 250 kişiye istihdam sağlayacak. Uzman yardımcılığı ve servis görevlisi unvanları için 1980 ve sonrasında doğmuş, dört yıllık üniversite mezunu olan adayları işe alacağını açıklayan banka, banko görevlisi pozisyonuna başvuracak adaylarda ise en az lise mezunu olma şartı arıyor. www.halkbank.com.tr

Vatan Bilgisayar: Şu anda 807 kişi istihdam eden Vatan Bilgisayar, çalışan sayısını bin 175’e çıkarmayı hedefliyor. Yeni mağazalar için yılsonuna kadar yaklaşık 150, diğer bölümler için de 50 kişi istihdam edecek olan şirket, ağırlıklı olarak satış pozisyonlarına minimum lise mezunu çalışanlar alacak. www.vatanbilgisayar.com

VDF: Toplam çalışan sayısının yüzde altısı oranında istihdam artışı hedefleyen VDF, işe yeni başlayan adayları özellikle tüketici finansmanı, operasyon ve kredi takip ile sigorta bölümünde değerlendirecek. Başvuruları www.vdf.com.tr adresi üzerinden yapabilirsiniz.

Yapı Kredi: 2012 - 2013 dönemi için banka ve iştiraklerde toplam bin kişiyi işe almayı planlayan Yapı Kredi, yeni mezunları istihdam ederek yetiştiriyor. Kariyerinde bankacılığı hedeflemiş, öğrenmeye ve gelişime açık, dinamik, geleceğin yöneticileri olabilecek nitelikte adaylarla çalışmayı tercih eden Yapı Kredi, deneyimsiz eleman alımlarında üniversite mezunu ve yabancı dil bilgisine sahip kişileri arıyor. Adaylar başvurularını www.yapikredi.com.tr adresinden yapabilir.

1 yorum: