23 Temmuz 2009 Perşembe

'Deli Yürek' ekrana dönüyor...

Cekingen | 09:35 | Yorum Yok











Derin devlet konusunun işlendiği efsane dizi "Deli Yürek" çok yakında tekrar bölümleriyle yeniden ekrana dönüyormuş.Yönetmenliğini Osman Sınav’ın, yapımı Osman Sınav ve Mustafa Şevki Doğan’ın birlikte üstlendiği dizi yakında Kanal 7'de yeniden gösterime giriyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Yusuf Miroğlu karakterini canlandırdığı dizide, Ali Sürmeli de Turgay Atacan karakterini canlandırıyor.

Zeynep Tokuş’u TV izleyicileri ile tanıştıran dizide ayrıca Demir Karahan, İsmail İncekara, Nejat İşler, Selçuk Yöntem, Ahmet Yenilmez, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Ebru Cündübeyoğlu, Kürşat Alnıaçık ve İdil Fırat yer alıyor.

Ömer Lütfi Mete, Bahadır Özdener ve Kurtlar Vadisi dizisinin senaristliğini de yapan Raci Şaşmaz'n senaristliğini yaptığı dizinin müzikleri ise Aria'dan.

Dizide askerliğini bitirip evine dönen Yusuf Miroğlu’nun yaşadığı olaylar anlatılıyor. Askerden dönen Yusuf, mahalle halkı, annesi ve kız kardeşi tarafından coşku ve sevinçle karşılanır. Bu arada zengin bir ailenin kızı olan Feraye, kaza yaptığı arabasını Yusuf'un çalıştığı tamirciye bırakır. Yusuf, arabayı Feraye'nin evine götürdüğünde, gördüğü malikâne ve Feraye'nin ailesi onu çok etkiler. Sonrasında karşılaştığı bir mafya babası Yusuf’u yeni bir hayata sürükler. Yusuf Miroğlu yeni hayatında her türlü tehlikeli olaylarla karşı karşıya kalacaktır. Onun bu tehlikeler karşısında alacağı adaletli ve vicdani tavırda her zaman danıştığı Kuşçu’nun önemli bir etkisi olacaktır.

kaynak

0 yorum:

Yorum Gönder