7 Ocak 2009 Çarşamba

ttnetoyun.com.tr

Cekingen | 11:31 | Yorum Yok






Ttnet şimdi de oyun sitesi açmış,TTnet'ten yapılan açıklamada 7'den 70'e her yaştan internet kullanıcısının kendisine uygun birşeyler bulabileceği yepyeni portal olarak bahsediliyor, TTNET, en yeni ve en özel oyunları sizin için tek adreste bir araya getiriyor. Tamamıyla Türkçe, hiçbir zararlı öğe içermeyen, birbirinden güzel oyunlarla internette oyun oynamanın keyfini çıkarın!


TTNET OYUN NEDİR?


TTNET OYUN, internet kullanıcılarına tamamen Türkçe ve zararlı öğeler içermeyen oyunlar sunan, Türkiye'nin oyun portalıdır.

TTNET OYUN'UN WEB ADRESİ NEDİR?


http://www.ttnetoyun.com.tr/

TTNET OYUN'DA NE TÜR OYUNLAR VARDIR?


TTNET OYUN'da, şu an, Flash tabanlı oyunlar bulunmaktadır. Flash oyunlar, herkesin kolaylıkla oynayabileceği, bilgisayarınızda kurulum yapmak zorunda kalmadan internet üzerinde oynanabilen oyunlardır. Her yaştan kullanıcıya hitap eden oyunlar, internette zevkli vakit geçirmek için tasarlanmıştır. TTNET OYUN'un oyun portföyü ilerleyen günlerde hem yeni Flash oyunlar hem de diğer türler ile gelişmeye devam edecektir.

TTNET OYUN'UN DİĞER OYUN SİTELERİNDEN FARKI NEDİR?


TTNET OYUN, diğer oyun sitelerinden farklıdır. Sitedeki oyunların tümü, ülkemize özel olarak düzenlenmiş ve Türkçeleştirilmiştir. Yani TTNET OYUN'daki oyunlar, tamamen kullanıcılarının anadilinde, reklamsız, farklı sitelere linkler olmayan oyunlardır. TTNET OYUN içerisindeki tüm oyunlar, bu konudaki profesyoneller tarafından seçilmiş olup oyunlar içerisinde çocuklar için sakıncalı olabilecek hiçbir öğe bulunmamakta ve kullanıcı bilgilerini tamamen korumaktadır. TTNET OYUN portalındaki oyunların ve içeriklerin tümü lisanslıdır ve üreticilerin hakları korunmaktadır.

TTNET OYUN'DAN YALNIZCA TTNET ADSL MÜŞTERİLERİ Mİ FAYDALANABİLİR?


Hayır, şu an için TTNET OYUN'daki oyunların büyük çoğunluğu TTNET müşterisi olsun veya olmasın herkese açıktır. Ancak oyunların tümünü oynama, profil oluşturma, puan tablosunda yer alma, oyunlara oy verme gibi birçok özellikten yararlanabilmek için üye olmak gerekmektedir.

TTNET OYUN'A ÜYELİK ÜCRETLİ MİDİR?


Hayır. TTNET OYUN, tüm TTNET ADSL kullanıcıları için ücretsizdir.

ÜYE OLMAK İÇİN NELER GEREKİYOR?


TTNET OYUN'a üye olmak için TTNET ADSL müşterisi olmak gerekmektedir. TTNET ADSL müşterileri ücretsiz olarak aldıkları TTMail'leri ile portala gelerek anında üye olabilirler.

ÜYE OLMANIN FAYDALARI NELERDİR?


Oyunların tümünü oynayabilmek, profil oluşturabilmek ve puan tablosu, oy verebilme gibi birçok özellikten yararlanabilmek ve binlerce yeni oyunun tamamına ulaşabilmek için de üye olmak gerekecektir.

TTNET OYUN KİMLERE UYGUNDUR?


TTNET OYUN herhangi bir ayrım yapmaksınız tüm internet kullanıcıları için uygundur. Her yaştan kullanıcı TTNET OYUN'da kendine göre bir oyun bulabilir.

TTNET OYUN'A OYUN EKLENMEYE DEVAM EDECEK Mİ?


Evet, TTNET OYUN'a sürekli yeni oyunlar, içerikler ve özellikler eklenecektir.

DAHA DETAYLI YARDIM ALMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

0 yorum:

Yorum Gönder