7 Aralık 2008 Pazar

Cekingen Tekil Ziyaretçi Rekoru

Cekingen | 23:54 | 10 Yorum Yapılmış

Blogspot'u saymıyorum o zamanlar biraz acemiydim gerçekten,şimdiki cekingen.net ile önceki blogspot arasında dağlar kadar fark var ,herdefasında belirtiyorum bunu gerçi ama ferhat kardeşimin emeği var sağolsun kendisine buaradan bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum,
Cekingen.net'e geçeli fazla olmadı aslında, ilk günden beri google ile çok iyiyiz gerçekten :) son 15 gündür aşırı bir şekilde hitim arttı,(tu tu tu maşallah) Biraz sevindim tabi. Allaha şükür iyi gidiyorum,şuan günlük tekil 1000-2000 arası seyrediyor,Hatta bugün(07.12.2008) tekil sayım 2500 civarında :)Şöyleee geriye dönüp bakıyorumda baya bir yol katetmişim gerçekten.Bunu cekingen'i güncel tutmama bağlıyorum ben.Günde 30 veya 40 kişinin baktığı zamanları hatırlarım.Bu aradada Şu Pagerank güncellemeside olsa fena olmaz hani :) bizde nasiplenim artık yav PR'den :D Neyse fazla uzattım sanırsam :) Ben bu çizdiğim yoldan devam ederken Cekingen'i takip eden Tüm blog dostlarımada çok teşekkür ediyorum,İyiki varsınız (:
çağrı

10 yorum:

  1. valla 2500 süper bir rakam.
    kişisel blogların ulaşamayacağı bir rakam olabilir.
    benim 2-3 aydır yazıyorum. 150'nin üstünde her zaman bazen ne oluyor bilmiyorum 250-300 arasında oluyor. 1000'i bile bulmam mümkün değil.

    YanıtlaSil
  2. Valla ces; Bende beklemiyordum bu kadar :)

    YanıtlaSil
  3. oo masallah :)
    Ama ben eminim daha iyisi olacak. Henuz yenisin, bir dusunsene aradan bir kac yil gectigini :) Tabi o zamana birakmazsan paylamsmayi :)
    Daha iyi olcak insallah. basarilarin devamini diliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim ayşe :) İnşallah

    YanıtlaSil
  5. iyi bayramlar kuzen...1-2 kişi ile basladıgın günleri de hatırlıyorum...calısmak basarmaktır

    saygılar

    YanıtlaSil
  6. O Ferhat benim! Ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten çok iyi gidiyorsun.Maaşallah nazar değmesin:)

    YanıtlaSil
  8. hala yaklaşamadım 1000'e :)
    rekorum 650 üzerinde bir şeydi o kadar :D

    YanıtlaSil