17 Kasım 2008 Pazartesi

Tapu Kadastro Personel Alımı

Cekingen | 19:11 | 2 Yorum Yapılmış

İlgililere duyurulur,Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere Sözleşmeli Personel alınacakmış.Başvurular adayın durumuna uygun boş pozisyonların bulunduğu Bölge Müdürlüklerinden yalnız bir bölge müdürlüğüne ve bir unvan için şahsen ilan edildiği tarihten itibaren 24/ 11/ 2008 tarihi mesai bitimine kadar yapılacak.Ayrıntılar yazının devamında
www.tkgm.gov.tr
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına ilgili Bölge Müdürlüklerince, 06.06.1978 tarih ve 7/ 15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” ın Ek Madde 2/b bendine göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVANLAR VE ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER:

A) GENEL ŞARTLAR

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.
- Erkek adayların askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmak.
- Başvurduğu görevini yerine getirmede sağlık yönünden engel olabilecek daimi hastalığı veya özrü bulunmamak
- Lisans mezunları için 2008 yılı KPSSP3 (B) puan türü, Önlisans mezunları için 2008 yılı KPSSP93 (B) puan türü ve Anadolu Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi mezunları için 2008 yılı KPSSP94 (B) puan türü dikkate alınacaktır.

B) ÖZEL ŞARTLAR:

1) Büro Personeli:
a)- Üniversitelerin Hukuk, İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi Bölümlerinden Lisans mezunu olmak veya Tapu ve Kadastro Meslek Yüksekokulu mezunu olmak.
b) 2008 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş olmak.

2-Mühendis :
a)-Üniversitelerin Harita Kadastro Mühendisliği veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümü mezunu olmak.
b)- 2008 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş olmak.
c)- Şantiye şartlarında çalışmayı ve çalışma süresince şantiyede ikamet etmeyi kabul
etmek bu şartlarda çalışmaya engel hali bulunmamak.

3-Kadastro Teknisyeni :
a)- Meslek Yüksekokullarının Harita-Kadastro bölümü mezunu olmak veya Anadolu Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi mezunu olmak
b- 2008 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş olmak.
c) -Şantiye şartlarında çalışmayı ve çalışma süresince şantiyede ikamet etmeyi kabul etmek bu şartlarda çalışmaya engel hali bulunmamak.

4- Uzman :
a)-Üniversitelerin Hukuk, İşletme, İktisat ve Kamu Yönetimi Bölümlerinden Lisans mezunu olmak veya Tapu ve Kadastro Meslek Yüksekokulu mezunu olmak.
b) 2008 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş olmak.

5-Tapu Arşiv Uzmanı :
a)- Yüksekokulların Kütüphanecilik veya Arşiv ile ilgili bölümlerinden mezun olmak veya programında Osmanlı Paleografyası derslerine yer veren Yüksekokul mezunu olmak.
b)- 2008 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş olmak.

6- Programcı:
a)-Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Elektrik ve Elektronik, Elektronik Haberleşme, Bilgisayar, Matematik, İstatistik ve Fizik Mühendislikleri mezunu veya Meslek Yüksek Okullarının Bilgisayar Programcılığı Bölümleri mezunu olmak.
b)- 2008 yılı Kamu Personel Sınavına girmiş olmak
c)- Yüksek öğrenimi sırasında, Bilgisayar alanında ders aldığına ilişkin belge veya Milli
eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar Kurslarını bitirdiğine ilişkin sertifika sahibi olmak. (Sınavı kazanan adaylardan istenecektir.)

d)- 2006, 2007 yada 2008 yılında yapılan Yabancı Dil Sınavında en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisine sahip olmak.( Ancak yurtiçi veya yurtdışında İngilizce Dili ile öğretim yapan fakülte, yüksekokul ve bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksekokulu mezunu olanlar yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde mastır veya doktora eğitimi yapanlar, İngilizce dilinde “Test of English as a Foreign Language” (TOFEL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) “İnternational English Language Testing System” (İELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi kabul edilir.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ :

Başvurular adayın durumuna uygun boş pozisyonların bulunduğu Bölge Müdürlüklerinden yalnız bir bölge müdürlüğüne ve bir unvan için şahsen ilan edildiği tarihten itibaren 24/ 11/ 2008 tarihi mesai bitimine kadar yapılacaktır.
Birden fazla unvan yada birden fazla Bölge Müdürlüğüne başvuru yapıldığı takdirde başvuruların her ikisi de geçersiz sayılacak bu durumdaki adayın atanması yapılsa dahi ataması da iptal edilecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER :

a) - Diploma veya mezuniyet belgesi .
b) - Nüfus Cüzdanı ve fotokopisi.
c) - KPSS sonuç belgesi.
*
EKLİ LİSTEYE VE ALIM YAPILACAK İLLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

2 yorum:

  1. Guzel bir site oldu tebrik ederim bide imgileter dil kursu ile ilgili detaylı bilgi arıyorum ilginiz için cok tesekkur ederim

    YanıtlaSil