21 Eylül 2008 Pazar

reklam.gittigidiyor.com

Cekingen | 15:27 | Yorum Yok

GittiGidiyor, tıklama başına ücret ödenmesi sistemine dayalı bir iş ortaklığı programını başlatmış,siteye kayıt olup, sitenize reklamı koyabilir,sitenizden para kazanınabilirsiniz.Detaylar yazının devamında


Kayıtlı kullanıcı sayısı Tıklama başına ödenen ücret (Ykrş)
0 - 99 3 Ykrş
100 - 249 3.25 Ykrş
250 - 499 3.50 Ykrş
500 - 749 3.75 Ykrş
750 kayıt ve üstü 4 Ykrş
Yukarıdaki tablodan da görüleceği üzere, başlangıçtaki katsayıyı ikiye katlayarak tıklama başına 4 Ykrş gelir elde etmeniz mümkündür. Sitenizde programın devamlılığını ve görünürlüğünü sağladığınız takdirde bu katsayıya çok daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Tıklama başına ödeme

Web sitenizin içerik sayfalarında yayınlayacağınız GittiGidiyor'a ait ürün linklerine veya reklamlarına, kullanıcılarınız tarafından yapılan her tıklama başına ödeme yapılır. Tıklama başına ödenen katsayıyı da artırmak sizin elinizdedir.


Kazancınız nakit ödenir

Eğer bireysel site sahibi iseniz, iş ortaklığı programı minimum ödeme limitini aştığınızda, sizin talimatınızla kazancınız bize bildirdiğiniz banka hesabınıza, ilgili stopaj vergisi kesildikten sonra nakit olarak yatırılır.


Dinamik ürün içeriği ve ürün çeşidi

Web sitenizin içeriği veya iş modeliniz ne olursa olsun, GittiGidiyor size uygun içerik sağlayacaktır. 3.225 kategoride aynı anda devam eden 1.000.000'den fazla ürün çeşidi ile her kesimden kullanıcıya hitap edecektir.


Sitenize uyumlu, özelleştirebildiğiniz reklamlar

Web sitenizi kendi iş dalınıza ve zevkinize göre tasarladığınız için, biz de iş ortaklığı reklamlarını sitenize uygun hale getirebilmenize olanak sağlamaktayız.


GittiGidiyor kalitesinde servis ve yönetim

GittiGidiyor iş ortaklığı programı ekibi, sizin en etkili ve en karlı şekilde programdan faydalanmanız için sizlerle birebir irtibatta olacak, fikir ve önerilerinizi değerlendirecektir



Birden fazla site ile katılabilir miyim?
İş ortaklığı programımıza birden fazla sayıda site ile katılabilirsiniz. Ancak unutmamanız gerekir ki, katılacağınız her site için ayrı ayrı kayıt başvurusunda bulunmalısınız. Başvurusu kabul olmuş bir site için verilen HTML reklam kodu, başka bir sitede çalışmamaktadır.


• Reklam kodunu nasıl edinirim?
Reklam kodlarını edinebilmeniz için öncelikle sitenizin tarafımızdan programa kabul edilmiş olması gerekir. Daha sonra, "Reklam Yönetimi" sayfasında seçeceğiniz boyut, renk ve içeriğe göre HTML reklam kodu otomatik olarak verilir. Bu kodu, web sitenizdeki ilgili alana yapıştırmanız yeterlidir.


• Kimler bu programa katılabilir?
Programımıza hem Şirket siteleri, hem de Birey (şahıs) siteleri katılabilir. Ancak başvuru formumuzu doldurmadan önce diğer kriterleri de program kuralları bölümünde mutlaka incelemelisiniz.

Yurtdışından katılabilir miyim?
İş ortaklığı programımıza katılabilmek için öncelikle web sitenizin içeriğinin Türkçe olması gerekir. Türkçe içeriğinizin uygun görülmesi durumunda başvurunuz editörlerimiz tarafından onaylanacaktır. Ancak, para transferleri için, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde faaliyet gösteren bir bankada hesabınızın olması gerekmektedir.



İş ortaklığı hesabınızla ilgili


• Hesap bilgilerimi (email, banka hesabı, adres vb) nasıl değiştirebilirim?
Üye girişi yaptıktan sonra, "Bilgilerim" sayfasından sırasıyla, kimlik, banka hesap ve şifre bilgilerinizi değiştirebilirsiniz. Fatura bilgileriniz, ödeme talimatı verdiğiniz ekranda alınmaktadır.

• Hesabımda biriken miktarı nasıl görebilirim?
Üye girişi yaptıktan sonra, "Ödemeler" sayfasından toplam biriken kazancınızı görebilir, isteğinize göre haftalık veya aylık hesap hareketlerinizin dökümünü alabilirsiniz.


• Başvurum kabul edilmedi, tekrar başvurabilir miyim?
Başvurusu kabul edilmeyen site adresleri için tekrar başvuruda bulunamazsınız. Farklı bir adreste farklı bir içerik siteniz varsa tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.

• Programa ara verip, tekrar başlayabilir miyim?
İş ortaklığı programında 30 günden daha fazla reklam linklerini yayınlamayan web sitelerinin üyeliğini iptal etme hakkı Sözleşmede de belirtildiği gibi GittiGidiyor'da saklıdır.



Ödemeler


• Kazancım ne zaman ve nasıl aktarılır
Kazancınız 50 YTL limitine ulaştığında veya geçtiğinde, paranın size transfer edilmesi için "Ödeme emri" butonuna tıklayarak, sistemde kayıtlı banka hesabınıza transfer emri yapmalısınız.

• Ödeme şekli ve ödeme günleri nedir?
Tüm para transferleri Cuma günleri, şirket veya şahıs banka hesaplarına yapılmaktadır. Resmi tatil veya Bayram gününe denk gelen Cuma günleri olduğunda ise ödemeler bir sonraki Cuma günü yapılmaktadır. Banka hesabı, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde faaliyet gösteren bir banka kuruluşu olmalıdır. Yurtdışı bankalarına ödeme yapılmamaktadır.


• Vergi & faturalandırma nasıl işliyor?
Bu konuyla ilgili detaylı bilgiye Program Nasıl İşliyor?/Vergi & Faturalandırma bölümünden ulaşabilirsiniz.




Teknik Konular


• Kayıtlı kullanıcı nasıl sayılıyor?
Sitenizden gelen ziyaretçi, 30 gün boyunca cookie/kurabiye ile takip edilir. 30 gün içinde GittiGidiyor'da kayıt işlemini tamamladığı takdirde kayıtlı kullanıcı sayınıza eklenir. Cookie 30 gün sonra devredışı kalır.
• Neden reklamlar sitemde görünmüyor?
Tarayıcınızın javascript özelliğinin açık olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Bunu kontrol etmek için;

Internet Explorer (6.0)
Üst menüden 'Araçlar'ı seçin
'Internet Seçenekleri'ni seçin
'Güvenlik' sekmesine tıklayın
'Özel Düzey'e tıklayın
'Komut dizisi'ni görene kadar aşağı inin
'Active komut dizileri' altından 'Etkin'i seçin ve Tamam'a tıklayın


Netscape Navigator (4.x)

Üst menüden 'Edit'i seçin
'Preferences'ı seçin
'Advanced'ı seçin
'Scripts & Plugins'i seçin
'Enable JavaScript' kutusunu işaretleyin ve OK'e tıklayın


Mozilla Firefox (1.0)

Üst menüden 'Tools'u seçin
'Options'ı seçin
Sol taraftan 'Web Features'ı seçin
'Enable JavaScript''in yanındaki kutuyu işaretleyin ve OK'e tıklayın



• Reklam linklerini yeni pencerede açabilir miyim?
Teknik olarak arka planda çalıştırdığımız yazılımların hatasız bilgi toplaması açısından bu seçeneğe izin verilmemektedir.



• Reklam kodunu başka bir sitede (URL) çalıştırabilir miyim?
Kendi hesabınızdan elde ettiğiniz HTML reklam kodu, hiçbir şekilde başka bir web adresinde çalışmamaktadır. Çalıştırmayı başarsanız dahi sitenize kazanç olmayacaktır. Birden fazla web siteniz varsa, her site için programımıza ayrı ayrı başvuruda bulunmanız gerekmektedir

siteye gitmek için buraya.
başburu formu içinde buraya tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder