17 Ağustos 2008 Pazar

kopekbaligikarayacikti.com

Cekingen | 10:36 | 1 Yorum Yapılmış
Bu Sitede Mitsubishi Motors’un şimdiye kadarki en iddialı otomobil projesi olan Global Platform kapsamında geliştirilen Yeni Lancer Sports Sedan, tanıtılıyor.
otomax.com'da yazan haberde Türkiye’de Temsa Global A.Ş.’nin temsilciliğini yaptığı Mitsubishi Motors’un 9. nesil Lancer ‘ı Yeni Lancer Sports Sedan; agresif tasarımı, mükemmel sürüş dinamikleri ile orta sınıftaki iddiasını vurguluyor.

Yeni Lancer Sports Sedan, 2005 Concept-X baz alınarak, Avrupalı müşterilerin beklentilerini karşılamak üzere Mitsubishi’nin Avrupa’daki tasarım merkezinde geliştirildi. Mitsubishi’nin gelecek modellerinde uygulamaya koyacağı yeni görsel kimliğinin ilk örneği olan Yeni Lancer, jet uçaklarının hava emiş sistemlerinden esinlenilerek tasarlanan ön ızgarası ile yırtıcı bir görünüme sahip. Yeni Lancer, köpekbalığı ağzı şeklindeki ters açılı burnu, uzun kaputu, arkaya doğru yükselen bel çizgisi ve kısa bagajı ile bir kama görüntüsü çiziyor. Agresif görüntüsü ona dururken bile hareket ediyor imajı veriyor.

Yeni Lancer’ın gövde sertliği bir önceki Lancer’a göre bükülmede %56, burulmada ise %50 oranında arttırıldı. Bu da Yeni Lancer’ın yol tutuş ve sürüş karakteristiğini beklentilerin ötesine taşıyor.

Yeni Lancer Sports Sedan, 4570mm’lik uzunluğuyla bir üst segmentin büyüklüğüne ulaşıyor. Geniş iç hacim konfor sağlarken, düşük dönüş çapı manevra yeteneğini arttırıyor. ABS+EBD yanında; ön, yan, perde ve diz hava yastıkları tüm modellerde standart olarak sunuluyor. Invite modelinde sunulan ASTC (Aktif Stabilite ve Çekiş Kontrolü) ile birlikte Lancer segmentindeki güvenlik standartlarını bir adım öteye taşıyor. Yeni Lancer, Euro NCAP testlerinde 5 yıldızı hedefliyor.

Yeni Lancer Sports Sedan, Temsa Global tarafından Türkiye’de 1.5L 110 PS manuel, 1.5L 110 PS otomatik ve 1.8L 143 PS CVT (sonsuz kademeli) otomatik şanzıman ile sunuluyor. Yeni Lancer Sports Sedan’da Inform, Invite ve Intense olmak üzere üç donanım seviyesi bulunuyor.

Inform donanım seviyesinde ABS+EBD, 9 hava yastığı, klima, yol bilgisayarı, CD+MP3’lü müzik sistemi, 4 elektrikli cam, uzaktan kumandalı merkezi kilit, 16’’ jantlar standart olarak sunuluyor. Invite modelinde ise bu özelliklere ek olarak; ASTC (Aktif denge ve çekiş kontrolü), alüminyum alaşımlı jantlar, Bluetooth handsfree, deri direksiyon ve vites topuzu, otomatik klima ve çeşitli ek görsel detaylar standart olarak sunulurken Intense donanım seviyesinde ayrıca direksiyondan kumandalı CVT (sonsuz kademeli) otomatik şanzıman, cruise control, 18’’ alüminyum alaşımlı jantlar, ön, arka ve yan spoiler, spor süspansiyon, 650 W gücünde 9 hoparlörlü Rockford Fosgate ses sistemi standart olarak bulunuyor.

Yeni Lancer Sports Sedan’ın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları;
Inform 1.5 MT 35.110 YTL
Inform 1,5 AT 37.374 YTL
Invite 1,5 MT 38.713 YTL
Invite 1,5 AT 40.981 YTL
Intense 1,8 CVT 49.900 YTL olarak açıklandı.
otomax.com

1 yorum: