27 Temmuz 2008 Pazar

ikhayat.com

Cekingen | 10:45 | Yorum Yok

Habertürk ikhayat.com adlı siteyi ele almış ve sitenin amacından bahsetmiş.Bende orada gördüğüm bu siteyi sizlerle paylaşmak istedim.
"Geniş bir çevre, güçlü bir kariyer" sloganı ile yola çıkan www.ikhayat.com sosyal bir kariyer ağı yaratırken aynı zamanda firmalara kendi kariyer ilanlarını da imleme imkanı sunan bir site.
Türkiye’nin ilk sosyal kariyer ağı olan http://www.ikhayat.com/, sadece iş arama sürecinde değil sonrasında da kullanıcılara kariyerlerini inşaa ederken hayat.com’da bulunan profesyonel kariyer danışmanlarından destek alma imkanı sağlıyor. Aynı zamanda kullanıcılar Video CV bölümü ile kendi çektikleri görüntülü CV leri bu bölüme yükleyebiliyorlar. Bir yandan kullanıcılar geniş bir sosyal ağ yaratarak kurdukları dostluklarla birbirlerine iş de bulabiliyorlar. Bir yandan da ikhayat.com iş arayan ile iş vereni ortak bir paltformda buluşturarark eş seviyede iletişim kurmasına da yardımcı oluyor. İş görüşmesi öncesi iş veren ile eleman adayı arasında bir köprü kurulmasına ve iş alım sürecinin hızlanmasına katkıda bulunuyor. Ve tüm bu hizmetleri ücretsiz olarak veriyor.
www.ikhayat.com
habertürk

0 yorum:

Yorum Gönder