26 Nisan 2008 Cumartesi

Bedava(free)Antivirüs programları

Cekingen | 14:46 | Yorum Yok
Artık viruslerden korunmak için antivirus programlarına para ödemenize gerek yok. Ya da crack serial bulmak için zaman kaybına gerek yok. Çünkü aşağıdaki programların ücretli programlardan geri kalır yanları yok. !

Avg Free Edition
en önemli özelliği sistemi yormaz arkaplanda çalıştığını traydaki simge dışında anlayamassınız desem yeridir. güncellemesini otomatik yapar ilk kurulumda ilk güncelleme biraz sürebilir ama sonrakiler saniyelik güncellemeler seklindedir. e-mail/gerçek zamanlı sistem koruması/zaman ayarlı tarama/kurtarma disketi mevcuttur, sitesineki formu doldurun free key mailinize geliyor. pro ile arasında teknik destek, ağ dan tarama vs. gibi farklar var ama güvenlik ve virüs veritabanı/tarama/temizleme açısından hiç bir fark yok.
web sitesi
download

Antivir

Realtime protec denilen gerçek zamanlı koruma mevcuttur, virüs tespit oranı iyidir yalnız en son kullandıgımda temizleme olayında virüslü dosyayı direkt siliyordu buna dikkat edin derim. paralı sürümünün virüs yakalama oranı daha yüksektir.
web sitesi
download

Avast! home edition
avast da winamp deki gibi skin kullanabilirsiniz. dosya, boot, makro ve e-postaları da tarama özelligi mevcut. 64 bit sürümüde bulunuyor. sitesineki formu doldurun free key mailinize geliyor. ücretsiz lisans 1 yıl.
web sitesi
download
skin's

Bitdefender free
basit bir kullanıma ve ücretsiz güncelleme özelliklerine sahip.
karantina özelliği mevcut. tarama sisteminde güncellemesi yapılmamış yeni bir virüs sisteminize bulaşırsa %30 oranında virüsü tanıyabiliyor. free sürümünde tam zamanlı e-mail koruma özelliği yok.
web sitesi
download

F-prot
bir zamanların efsanesi eski dost f-prot, tam zamanlı tarama, güncelleme, zamanlı tarama mevcut. fakat windows kullanıcıları için sürüm trial. linux bsd solaris ve dos için ise free. kullanım için sitesinden key alınması gerekiyor.
web sitesi
download


Etrust ez Antivirus
bir yıl süresince bütün özelliklerinden ücretsiz Kullanabilirsiniz. kullanım için sitesinden key alınması gerekiyor. ez dede tam zamanlı tarama, güncelleme, zamanlı tarama mevcut.
web sitesi


Dr.Web Cureit

bu program diğer av. lardan farklı bir mantıkda çalışıyor. program boyutu 3.5 mb. ve pc nize kurmanız gerekmiyor ortalama bir av nin tüm fonksiyonları mevcut fakat güncelleme yapmıyor. peki ne yapıyoruz? sitesinden güncel olan programı indirip eskisini silip yenisini kullanıyoruz.
indir ve kullan şeklinde bir çalısma mantıgı oldugu ıcın pc nızde kurulu baska bır av. ıle çakışma yada sistemi kasma gibi bir riskide olmuyor. laptop kullanıcıları yada anlık sorunlarda uzun av kurulumları ile uğraşmak istemeyen bilgi işlemciler için ideal.
web sitesi


0 yorum:

Yorum Gönder