23 Aralık 2016 Cuma

Youtube Kanalım Doğrulandı !!

Cekingen | 11:44 | 4 Yorum Yapılmış
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandır blog yazılarıma ara vermiştim. Güzel bir haberle buna artık son vereyim dedim.Öncelikle hayatımda kızımım gelişiminden başka bir değişiklik yok. Her akşam işten eve geldiğimde beraberiz, oyunlar, kavgalar vs yuvarlanıp gidiyoruz.Kendisi artık kendi tabiriyle 3. anaokuluna gidiyor :)  Youtube kanalımız bir yandan devam ediyor, besparasiz blog, cekingen blog derken herşey bildiğiniz gibi :) Ancak dün youtube kanalımda yeni bir gelişme oldu. Daha önce 100 bin aboneyi geçtiğim için youtube silver play button ödülüm gelmişti.Sosyal medyadan takip edenler bilir.



Şimdi ise kanalım artık verified/onaylandı.Doğrulandı da diyebiliriz. Kanal doğrulama için ne yaptın derseniz aslına bakarsanız sadece mail attım ve youtube çalışanı hülya hanımdan çok güzel ve hızlı bir cevap geldi. Artık kanalım doğrulanmıştı.Bu güzel bir haberdi benim için. Buradan öncelikle kanalımda emeği geçen sevgili eşime (dün doğum günüydü bu arada ) sonra tüm abone olan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.

İyiki varsınız :)
Sevgiler
Eğer hala abone değilseniz ; Youtube Kanalım





4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim emrahcım. Sende iyisindir umarım.

    Sevgiler, Selamlar

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler, bloğunuzu takip ediyordum. Yeğenim de kanalınızdaki videolarınızı izler ilgiyle, özellikle de yemek yedirirken çok faydasını görüyoruz.. Başarılarınızın devamını dilerim. Takipteyiz.. :)
    www.klimaservis.com/

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler. Başarınızın Devamını dilerim. :)
    Yeliz Kaya
    www.guzelsanatlarahazirlikkursu.com.tr/

    YanıtlaSil